Anahtar Kelimeler: 0

BORÇSUZ DEVRALDI, BORÇSUZ DEVREDECEK

 

MÜTEVELLİ - Saruhanlı İlçesine bağlı 3 bin nüfuslu Mütevelli Beldesinin Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, 2009 yılında göreve geldiğinde borçsuz devraldığı Belediyeyi, borçsuz olarak devredeceğini bildirdi.

 

MHP’li Belediye Başkanı Kahramanlar, Kardelen muhabirine yaptığı açıklamada kaynak sıkıntısı çeken ve nüfus yetersizliğinden dolayı merkezi bütçeden fazla pay alamayan birçok belde belediyesinin borç batağında olduğunu ileri sürdü.

 

Belediye olarak kendilerinin de zaman zaman borçlandıklarını ancak uzun vadeli ve yüklü miktarda borcun altına girmediklerini ifade eden Kahramanlar, borçlanmadan da hizmet verilebildiğini anlattı.

 

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanarak göreve başladığını, o tarihte borçsuz olarak devraldığı belediyeyi, borçsuz olarak devredeceğini dile getiren Kahramanlar şunları kaydetti;

 

“Göreve başladığım günden bu yana gelir gider bütçesini dengede tuttum. İsraf ve masraftan uzak bir bütçe politikası uyguladım. Ama hizmet akışını asla aksatmadım. Şu an itibariyle devletin hiçbir kurumuna tek bir kuruş bile borcumuz yok. 4 yıldır da iyi hizmet verdiğimizi düşünüyorum.

 

Manisa’nın Büyükşehir olması söz konusu, eğer tasarı TBMM’den geçerse, İlimizin Büyükşehir olacak. Böylelikle Belediyemiz de kapatılacak. Biz de o tarihte alnımızın akıyla borçsuz bir şekilde taşınır ve taşınmazlarımızı teslim edeceğiz.”

 

Kahramanlar, 10 memur, 5 kadrolu işçi, 6 taşeron işçi bir de sözleşmeli memur olmak üzere 22 personelle beldeye en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını sözlerine ekledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 6.11.2012 17:29:34 479 0
Tarih: 06.11.2012 17:29 Güncelleme: 06.11.2012 17:29
Haberi Sesli Oku