TERÖR - Batman´da bomba yüklü olduğu anlaşılan araç, 9 saat süren bir çalışmanın ardından kontrollü bir şekilde patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlatılan araçta çok sayıda mermi ve silah da bulundu.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü´nce şüpheli bulunan bir araç takibe alındı. Takibe alındığını fark eden araçta bulunan iki şahıs aracı boş bir araziye bırakıp kaçtılar. Bomba yüklü olduğu anlaşılan araç, 9 saat süren bir çalışmanın ardından kontrollü bir şekilde patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlatılan araçta çok sayıda mermi ve silah da bulundu. 

Edinilen bilgiye göre. Olay Batman Yeşiltepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Akşam saatlerine şüpheli bulunan bir araç Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı. Takip edildiğini fark eden araç sürücüsü ve yanında bulunan şahıs aracı mısır tarlasına yakın bir yere park edip uzaklaştılar. Aracın yanına gelen polis ekiplerinin araçta bomba olduğunu fark etmesi üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri ve bomba imha uzmanları çağrıldı. 

Güvenlik güçleri tarafından, bombada olası bir uzaktan kumanda düzeneği olma ihtimaline karşı bölgeye frekans kesici Jammer´li araçlar sevk edilip, geniş güvenlik önlemleri alındı. Bomba imha uzmanlarının yaptığı detaylı çalışmanın ardından araç fünyeyle üç kez kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatılan araç hurda yığınına dönüştü. Öte yandan patlatılan araçta çok sayıda mermi, 1 adet Biksi marka silah, 3 adet Kalaşnikov tüfek ve 1 adet EM 16 silah ele geçirildi. Bomba yüklü aracın patlatılmasının ardından olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri çevreye savrulan bomba düzenekleri, kurşun ve silahları toplayarak incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü´ne götürülürken olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

Atık İlaçlar Çöpe Değil, İmhaya Gidecek Saruhanlı Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba Mahallesine Cami Lojmanı Yapıyor

Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 27.08.2015 08:52:52 665 0
Tarih: 27.08.2015 08:52 Güncelleme: 27.08.2015 08:52
Haberi Sesli Oku