Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10556,80%1,50
  • DOLAR

    32,16% 0,05
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2427,18% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3865,36% 0,00

?Biz de varız projesi? Açılış Toplantısı Yapıldı

?Biz de varız projesi? Açılış Toplantısı Yapıldı

Saruhanlı Engelliler Derneğinin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Biz de Varız projesinin açılış toplantısı, proje ortağı kurum olan Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapıldı.

SARUHANLI - Saruhanlı Engelliler Derneğinin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Biz de Varız projesinin açılış toplantısı, proje ortağı kurum olan Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapıldı. 

Proje Koordinatörü Gizem Cengin Ünüvar: Bu proje Engelli Vatandaşlarımızla ilgili yeni projeler üretilmesinde bir basamak olacaktır dedi.

Saruhanlı Engelliler Derneği Sekreteri Ayşe Gerentepe Bircan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aşkın Nehir´in yazdığı şiiri okuyarak proje tanıtım toplantısına renk kattı.

İlçe Kaymakamı İsmail Alsancak başkanlığındaki toplantıya Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, ilçe milli eğitim şube müdürü Halil Karadoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Bircan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası temsilcileri katıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor