MANİSA - Manisa'da akşam saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış ve fırtına dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti.

Manisa'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti. Gece boyunca görev halinde olacak olan ekipler, fırtınanın meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırıyor, oluşabilecek su taşkınlarına karşı yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon hatlarını temizliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, kentte etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle kriz masası oluşturdu. Teyakkuz haline geçen ekipler vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaması için yoğun çaba harcıyor. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler fırtınayla birlikte meydana gelen çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzlukları ortadan kaldırıyor.

Sağanak yağışla birlikte oluşabilecek taşkınlara karşı MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri de büyük çaba harcıyor. MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, yürütülen yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon hatları temizlik çalışmalarını sahada yakından takip etti. Ekipler, ani yağışın ardından oluşan su birikintilerine kısa sürede müdahale ederek, tıkanan mazgal ve rögarların temizliğini yapıyor.

Taleplere hızlı müdahale

Öte yandan, 185 Çözüm Merkezi de gece boyunca görev yapacak. Buraya gelen ihbarlara ilgili birimler hızla cevap vererek, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 11.01.2023 09:26:00 0
Tarih: 11.01.2023 09:26 Güncelleme: 11.01.2023 09:26
Haberi Sesli Oku