Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10505,91%-1,33
  • DOLAR

    32,68% -0,22
  • EURO

    35,20% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2443,69% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3931,64% -0,51

Bir Can Özel Eğitim Rehabilitasyon İkinci Şubesi Faaliyete Geçti

Bir Can Özel Eğitim Rehabilitasyon İkinci Şubesi Faaliyete Geçti

SARUHANLI - Saruhanlı ilçesinde faaliyet gösteren Bir Can Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İkinci Şubesi faaliyete geçti.

SARUHANLI - Saruhanlı ilçesinde faaliyet gösteren Bir Can Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İkinci Şubesi faaliyete geçti.

İlçede 250 öğrencisi ile eğitim vermeye başlayan Bir Can Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci kayıt başvurularını almaya devam ediyor.

Saruhanlı Bir Can Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serhat Bağcı gazetecilere yaptığı açıklamada, Diğer merkezlerinde olmayan bölümleri otizm ve özel öğrenme güçlüğü programlarını burada verdiklerini ifade ederek, Bir can Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak bölgede eğitim alamayan çocuklara eğitim verdiklerini kaydetti.

Kurumlarında 12 zihinsel engeli sınıf öğretmeni, 3 fizyoterapist, 2 rehberlik danışma hocası ve toplamda 20 personelle hizmet verdiklerini belirten Bağcı, şunları söyledi; Yeni şubemizi açtığımızda Manisa merkez ve çevresinde çok rağbet gördük. Aile bilinci çok fazla arttı. Aynı zamanda aileler eğitimde ve nitelikte iyi olan kurumları tercih etmeye başladılar. Bu nedenle Manisa Merkez ve İlçelerinde kurumumuz tercih ediliyor.”

Özel eğitimde en önemli etkenin kritik dönemi geçirmeden erken yaşta rehabilitasyona başlamanın kaçınılmaz olduğunu anımsatan Bir Can Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu Müdürü Aşkın Nehir ise, Saruhanlıda Bircan özel eğitimde ve Nehir özel eğitimde hizmetlerinin en üst düzeyde verdiklerini ve kurumlarında çalışan öğretmenlerinin Öğretmenlerimiz, fizyoterapistlerimiz, rehber öğretmenlerimiz uzman psikologlarımız çalışmaktadır.” Dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor