Anahtar Kelimeler: telefon kadar yakınınızdayız!

SARUHANLI - İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla Ödemiş’te ikamet eden 65 yaş ve üstündeki yaklaşık 40 bin vatandaşa telefonla tek tek ulaşılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin birlikte başlattıkları çalışma ile Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşları telefonla aranıp durumları hakkında bilgi alınarak tedbirler konusunda hatırlatmalar yapılıyor. Moral desteği veriliyor.

Ödemiş’te yaşayan yaklaşık 40 bin vatandaşa yönelik çalışmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Merkezi ve Ödemiş Belediyesi çalışanları, vatandaşların iletmek istedikleri konuları tek tek not alarak, ihtiyaç durumunda ulaşılabilecek telefon numaraları hakkında bilgiler veriyor.

“Moral desteği çok önemli”

Her şart ve koşulda Ödemişlilerin yanında olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Koronavirüs salgınına karşı riski en aza indirmek için evlerimizde geçirmemiz gereken bugünlerde İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kent genelinde önlemlerimizi eksiksiz sürdürüyoruz. Önlemlerin yanı sıra böyle zor günlerde dayanışma ve destek de büyük önem kazanıyor. Moral desteği de çok önemli.

Koronavirüsle mücadele döneminde oluşabilecek mağduriyetleri en aza indirmek için çalışmalarımız sürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek desteğimiz devam ediyor.

Tedbir amaçlı olarak evlerinden çıkmaları kısıtlanan vatandaşlarımızın halini hatırını sormak, uyulması gereken kuralları hatırlatmak ve bir telefon kadar yakında olduğumuzu bildirmek üzere İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortak bir çalışma başlattık. Çalışanlarımız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in selamları ile birlikte 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarımızı tek tek arıyorlar. Yoğun bir telefon trafiği var. Önemli geri dönüşler alıyoruz. Bir yandan ‘Psikolojik Danışmanlık Destek Hattımız’ da devrede. Bu zor dönemi önlemlerimizi hiç ihmal etmeden, dayanışmayla ve moralimizi yüksek tutarak geride bırakacağımıza yürekten inanıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Lütfen gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım. Herkese sağlık dolu günler dilerim” dedi.



Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Başkan Cıllı 7 Eylül İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 9.04.2020 10:04:00 1124 0
Tarih: 09.04.2020 10:04 Güncelleme: 09.04.2020 10:04
Haberi Sesli Oku