SARUHANLI - Bir günde 444 aşı yapan Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Dilan Hemşire’ye Vali Karadeniz tarafından ‘Başarı Belgesi’ verildi.

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında devam eden aşılama programı başarıyla devam ediyor. Sosyal Sigortalar Kurumuna kayıtlı tüm çalışanlar, devlet memurları ve 30 yaşının üzerindeki tüm vatandaşların programa dahil edilmesiyle aşılama önemli bir ivme kazandı. Bu kapsamda İlimizde devam eden aşılama çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızdan biri olan ve 1 günde 444 aşı (74 flakon) yapan Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Dilan Poliçe ile birlikte İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Kuş ve Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit Aksoy’u makamında kabul eden Vali Yaşar Karadeniz tarafından Dilan Hemşireye ‘Başarı Belgesi’ verildi.

Ziyarette, Vali Yaşar Karadeniz’e teşekkür eden Hemşire Dilan Poliçe, gerçekleşen başarının bir ekip çalışması ürünü olduğunu ve arkadaşlarının desteği ile bu başarıya ulaştığını ifade etti.

Kovid-19 salgınıyla mücadelede aşılamanın tüm hızıyla devam ettiğini ve 30 yaşın üzerinde ki tüm vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından aşılama sistemine tanımlandığını belirten İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Kuş, hızlı bir şekilde toplumsal bağışıklama düzeyini arttırarak pandemiden kurtulmayı ümit ettiklerini ifade etti.

Sağlık çalışanlarının Kovid-19 salgınıyla mücadelede en ön saflarda görev yaptığını belirten Vali Karadeniz, Haziran Ayı sonundan itibaren toplumumuzun önemli bir kısmının aşılanmasının bitmiş olmasını beklediklerini, Temmuz Ayında da bir çok alanda rahat bir yaşam ümit ettiklerini ifade ederek “Aşılama çalışmasında görev alan tüm sağlık personelimizi sizin şahsınızda tebrik ediyorum. Aşılama sürecinin sağlıklı yürümesinde hem sağlık kurumlarından hem diğer kurumlardan katkı sunan personelimize de teşekkür ediyorum” dedi.



Tüfekle oynarken kız arkadaşını öldüren çocuk dağda yakalandı

Üç asırlık kayıp sancak hurda çuvallarının içinden çıktı

Tüfekle oynarken kız arkadaşını öldürdü

Gülşah Durbay kimdir? CHP'li belediye başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında, nereli?

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

ALİ ZİHNİOĞLU’NDAN AMERİKALILARA ZEYTİNYAĞI TADIM PANELİ

SARUHANLI’DA VEFAT…

Salihli’de 9 ayda 508 kişi uyuşturucu ticaretinden yakalandı

Yunusemre’de sokak hayvanları için örnek yaşam merkezi

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Jandarmadan firari hükümlüye bağ evinde operasyon

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 22.06.2021 09:14:00 929 0
Tarih: 22.06.2021 09:14 Güncelleme: 22.06.2021 09:14
Haberi Sesli Oku