SARUHANLI - Bir günde 444 aşı yapan Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Dilan Hemşire’ye Vali Karadeniz tarafından ‘Başarı Belgesi’ verildi.

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında devam eden aşılama programı başarıyla devam ediyor. Sosyal Sigortalar Kurumuna kayıtlı tüm çalışanlar, devlet memurları ve 30 yaşının üzerindeki tüm vatandaşların programa dahil edilmesiyle aşılama önemli bir ivme kazandı. Bu kapsamda İlimizde devam eden aşılama çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızdan biri olan ve 1 günde 444 aşı (74 flakon) yapan Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Dilan Poliçe ile birlikte İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Kuş ve Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit Aksoy’u makamında kabul eden Vali Yaşar Karadeniz tarafından Dilan Hemşireye ‘Başarı Belgesi’ verildi.

Ziyarette, Vali Yaşar Karadeniz’e teşekkür eden Hemşire Dilan Poliçe, gerçekleşen başarının bir ekip çalışması ürünü olduğunu ve arkadaşlarının desteği ile bu başarıya ulaştığını ifade etti.

Kovid-19 salgınıyla mücadelede aşılamanın tüm hızıyla devam ettiğini ve 30 yaşın üzerinde ki tüm vatandaşların Sağlık Bakanlığı tarafından aşılama sistemine tanımlandığını belirten İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Kuş, hızlı bir şekilde toplumsal bağışıklama düzeyini arttırarak pandemiden kurtulmayı ümit ettiklerini ifade etti.

Sağlık çalışanlarının Kovid-19 salgınıyla mücadelede en ön saflarda görev yaptığını belirten Vali Karadeniz, Haziran Ayı sonundan itibaren toplumumuzun önemli bir kısmının aşılanmasının bitmiş olmasını beklediklerini, Temmuz Ayında da bir çok alanda rahat bir yaşam ümit ettiklerini ifade ederek “Aşılama çalışmasında görev alan tüm sağlık personelimizi sizin şahsınızda tebrik ediyorum. Aşılama sürecinin sağlıklı yürümesinde hem sağlık kurumlarından hem diğer kurumlardan katkı sunan personelimize de teşekkür ediyorum” dedi.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 22.06.2021 09:14:00 0
Tarih: 22.06.2021 09:14 Güncelleme: 22.06.2021 09:14
Haberi Sesli Oku