Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10343,3%-2,86
  • DOLAR

    32,67% 0,08
  • EURO

    35,12% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2446,98% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3928,38% 0,00

Bir Ay Sonra Hizmete Açılacak

Bir Ay Sonra Hizmete Açılacak

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Yılmaz mahallesinde bulunan Belediye Düğün salonunun arka kısmında ki 4 buçuk dönüm alanda yapımı süren aktivite merkezi çalışmalarında sona gelindiğini bildirdi.

BİR AY SONRA HİZMETE AÇILACAK

 

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Yılmaz mahallesinde bulunan Belediye Düğün salonunun arka kısmında ki 4 buçuk dönüm alanda yapımı süren sosyal ve sportif etkinliklerin hizmet vereceği aktivite merkezi çalışmalarında sona gelindiğini bildirdi.

 

Başkan Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılmaz mahallesinin çehresini değiştirmek için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, buraya yapılacak tesis ile bu bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini kaydetti.

 

Yaralı şunları söyledi; “Bu alana inşa edeceğimiz çok amaçlı tesisimizde çocuk oyun parkı, yürüme yolları, oturma bankları, açık kondisyon aletleri, kafeterya binası ve yazlık düğün salonu yer alacak. Çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmasıyla birlikte bu bölge cazibe merkezi haline gelecek. Yılmaz mahallesinin çehresi değişecek.”

 

İlçe merkezinde ki sosyal aktivite merkezinin benzerinin burada hayata geçirileceğini anlatan Yaralı, belediye olarak hızlı bir çalışma yürüttüklerini, tesisin birkaç ay içinde hizmete açılacağını kaydetti.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor