SALİHLİ - Salihli ilçesinde 13 yılda binlerce çiftin nikahını kıyan nikah memuru Ebru Gülfidan kendi kızının nikahını kıyarken duygusal anlar yaşadı. 
2005 yılından bu yana birçok çiftin nikahını kıyan Salihli Belediyesi Evlendirme Memurlarından Ebru Gülfidan, kıydığı nikahlar kervanına kendi kızının nikahını da ekledi. 
Salihli´de Belediye Evlendirme Memuru Ebru Gülfidan ve eşi Nuri Gülfidan çiftinin Endüstri Mühendisi kızları Buse ile Bala ve Bayram Ali Sayış çiftinin İnşaat Mühendisi oğulları Mehmet, Bizim Ev Sosyal Tesisleri´ndeki nikah töreni evlendi. 
Buse ve Mehmet Sayış çiftinin nikahını ise 13 yıldır nikah memuru olarak görev yapan ve birçok çiftin nikahını kıyan gelinin annesi Ebru Gülfidan kıydı. Kızının nikahını kıyarken, hem heyecanlanan, hem de duygulanan Gülfidan, ?Bugün benim, çok özel bir günüm. Bu güne kadar görev yaptığım süre içerisinde binlerce nikah kıydım. Bugünde biricik kızımın nikahını kıyma görevi bana düştü. Şimdi biricik kızım vardı, şimdi ise onunla birlikte bir ömür boyu geçirecek bir oğlum var. Kızım ve damadımı kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun? dedi. 
Kızı Ebru ile damadı Mehmet´e ömür boyu mutluluklar dileyen Gülfidan, evlenme cüzdanını ise kızına verdi. 
2005 yılından bu yana Salihli Belediyesi Evlendirme Memurluğunda Nikah Memuru olarak görev yaptığını belirten Ebru Gülfidan, ?Dairemizde her yıl toplam bin 300 nikah kıyıyoruz. Her kişiye nasip olmaz, kızının nikahını kıymak. Çok güzel ve gurur verici bir olaydı. Çok duygulandım? dedi. 



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

Gördes’te yem yüklü tır devrildi: 1 yaralı

MCBÜ’de 300 öğrenciden "Karsu - Zaman" işaret dili performansı

MCBÜ'den Mesleki Eğitim Zirvesi'ne önemli katkı

Köprübaşı'nda kış çileği 200 TL'den alıcı buluyor

Ahşap evde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Karavanda çıkan yangın ormana sıçradı

Bir kadın ormanlık alanda darbedildi

Motosiklet ile traktör çarpıştı: 1 ölü

Kanalizasyonda bulunan ceninin kime ait olduğunu polis çözdü

Otomobil devrildi: 1 ölü

Köprü demirlerine çarpan araç hurdaya döndü: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil evin duvarına çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Feci kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

MCBÜ’de "Engelsiz matematik destek programı" tanıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 3.07.2018 12:59:45 742 0
Tarih: 03.07.2018 12:59 Güncelleme: 03.07.2018 12:59
Haberi Sesli Oku