SALİHLİ - Salihli ilçesinde 13 yılda binlerce çiftin nikahını kıyan nikah memuru Ebru Gülfidan kendi kızının nikahını kıyarken duygusal anlar yaşadı. 
2005 yılından bu yana birçok çiftin nikahını kıyan Salihli Belediyesi Evlendirme Memurlarından Ebru Gülfidan, kıydığı nikahlar kervanına kendi kızının nikahını da ekledi. 
Salihli´de Belediye Evlendirme Memuru Ebru Gülfidan ve eşi Nuri Gülfidan çiftinin Endüstri Mühendisi kızları Buse ile Bala ve Bayram Ali Sayış çiftinin İnşaat Mühendisi oğulları Mehmet, Bizim Ev Sosyal Tesisleri´ndeki nikah töreni evlendi. 
Buse ve Mehmet Sayış çiftinin nikahını ise 13 yıldır nikah memuru olarak görev yapan ve birçok çiftin nikahını kıyan gelinin annesi Ebru Gülfidan kıydı. Kızının nikahını kıyarken, hem heyecanlanan, hem de duygulanan Gülfidan, ?Bugün benim, çok özel bir günüm. Bu güne kadar görev yaptığım süre içerisinde binlerce nikah kıydım. Bugünde biricik kızımın nikahını kıyma görevi bana düştü. Şimdi biricik kızım vardı, şimdi ise onunla birlikte bir ömür boyu geçirecek bir oğlum var. Kızım ve damadımı kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun? dedi. 
Kızı Ebru ile damadı Mehmet´e ömür boyu mutluluklar dileyen Gülfidan, evlenme cüzdanını ise kızına verdi. 
2005 yılından bu yana Salihli Belediyesi Evlendirme Memurluğunda Nikah Memuru olarak görev yaptığını belirten Ebru Gülfidan, ?Dairemizde her yıl toplam bin 300 nikah kıyıyoruz. Her kişiye nasip olmaz, kızının nikahını kıymak. Çok güzel ve gurur verici bir olaydı. Çok duygulandım? dedi. 



Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 3.07.2018 12:59:45 788 0
Tarih: 03.07.2018 12:59 Güncelleme: 03.07.2018 12:59
Haberi Sesli Oku