SALİHLİ - Salihli ilçesinde 13 yılda binlerce çiftin nikahını kıyan nikah memuru Ebru Gülfidan kendi kızının nikahını kıyarken duygusal anlar yaşadı. 
2005 yılından bu yana birçok çiftin nikahını kıyan Salihli Belediyesi Evlendirme Memurlarından Ebru Gülfidan, kıydığı nikahlar kervanına kendi kızının nikahını da ekledi. 
Salihli´de Belediye Evlendirme Memuru Ebru Gülfidan ve eşi Nuri Gülfidan çiftinin Endüstri Mühendisi kızları Buse ile Bala ve Bayram Ali Sayış çiftinin İnşaat Mühendisi oğulları Mehmet, Bizim Ev Sosyal Tesisleri´ndeki nikah töreni evlendi. 
Buse ve Mehmet Sayış çiftinin nikahını ise 13 yıldır nikah memuru olarak görev yapan ve birçok çiftin nikahını kıyan gelinin annesi Ebru Gülfidan kıydı. Kızının nikahını kıyarken, hem heyecanlanan, hem de duygulanan Gülfidan, ?Bugün benim, çok özel bir günüm. Bu güne kadar görev yaptığım süre içerisinde binlerce nikah kıydım. Bugünde biricik kızımın nikahını kıyma görevi bana düştü. Şimdi biricik kızım vardı, şimdi ise onunla birlikte bir ömür boyu geçirecek bir oğlum var. Kızım ve damadımı kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun? dedi. 
Kızı Ebru ile damadı Mehmet´e ömür boyu mutluluklar dileyen Gülfidan, evlenme cüzdanını ise kızına verdi. 
2005 yılından bu yana Salihli Belediyesi Evlendirme Memurluğunda Nikah Memuru olarak görev yaptığını belirten Ebru Gülfidan, ?Dairemizde her yıl toplam bin 300 nikah kıyıyoruz. Her kişiye nasip olmaz, kızının nikahını kıymak. Çok güzel ve gurur verici bir olaydı. Çok duygulandım? dedi. 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Deve Güreşi Coşkusu Başladı

Tır Refüje Çıktı Trafik Korkuttu

Doğal gaz zammı sonrası hesaplar karıştı: 13 bin liralık fatura 25 bin oldu

Manisalı sporcu Samet Akça, Türkiye ikincisi oldu

Kan donduran olay: 75 yaşındaki arkadaşını öldürdü

Katliam gibi kaza! Halk otobüsü üst geçide çarptı: 4 ölü, 13 yaralı

Bağa giren tır böyle şahlandı

CHP Lideri Özgür Özel: “İliğimize Kemiğimize Kadar Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Milliyetçiyiz; Asla Teslim Olmayanlarız”

İzmir’in en vicdansızı hak ettiği cezayı aldı

Genç kadın doğumda öldü, yakınları hastaneyi bastı

Besim Dutlulu: Caminin her bir minaresi için 40 iş insanından para toplanmış

Meteoroloji açıkladı: Yerle gök bir olacak, çamur yağacak

Van'da şiddetli hissedilen deprem

Zamlar herkesin cebini yakacak... CHP'li isim olacakları 4 maddede sıraladı

Ekrem Başkan Mütevelli’de Anlamlı Katılım

Yangında 2 katlı ev küle döndü!

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekrem Başkan Çullugörece’de Vatandaşlarla Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 3.07.2018 12:59:45 0
Tarih: 03.07.2018 12:59 Güncelleme: 03.07.2018 12:59
Haberi Sesli Oku