Bilgin, “Halk İçin Üretiyoruz, Emanete Sahip Çıkıyoruz”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Saruhanlı İlçe Koordinatörlüğü iş birliğiyle, Büyükbelen Mahallesinde Büyükşehir Belediyesine ait boş araziye ekilen buğday tohumları hasat edildi. 

Üretim çalışmadan elde edilen ürünler, Büyükşehir belediyesine bağlı SPİLAŞ A.Ş. aracılığıyla Halk Ekmek Büfelerinde ekmek olarak vatandaşlara ulaştırılacak.

Hasada katılan İlçe Koordinatörü Zeki Bilgin ve Meclis Üyesi Özgür Göktoprak, üretim sürecine bizzat eşlik ederek dayanışma ruhuna katkı sağladı.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Saruhanlı İlçe Koordinatörü iş birliğiyle, Büyükbelen Mahallesinde Büyükşehir Belediyesine ait boş araziye ekilen kendi buğday tohumlarının hasadı yapıldı.

Bu çalışmadan elde edilen ürünler, belediye bağlı SPİLAŞ A.Ş. aracılığıyla Halk Ekmek Büfelerinde ekmek olarak vatandaşlara ulaştırılacak.

Hasada katılan İlçe Koordinatörü Zeki Bilgin ve Meclis Üyesi Özgür Göktoprak, bu üretim sürecine bizzat eşlik ederek dayanışma ruhuna katkı sağladı.

İlçe Koordinatörü Zeki Bilgin yaptığı açıklamada:

“Sosyal belediyeciliği her zaman en üst seviyede tutuyor, merhum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mimar Ferdi Zeyrek’in izinden yürümeye devam ediyoruz. Onun bizlere bıraktığı sosyal belediyecilik anlayışını asla yerde bırakmayacağız. Bu ve benzeri projelerle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Bilgin Üreten, paylaşan ve halkı için çalışan bir belediyecilik anlayışıyla, topraktan sofraya uzanan bu emeği halkla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.



Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.06.2025 16:56:00 704 0
Tarih: 19.06.2025 16:56 Güncelleme: 19.06.2025 16:59
Haberi Sesli Oku