Tarih: 30.04.2013 18:22

Bilgi Yarışmasında İl Birincisi Oldu

Facebook Twitter Linked-in

BİLGİ YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU

 

SARUHANLI - Manisa Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen, “İlköğretim 4. Sınıflar Matematik ve Bilgi Yarışması”nda Saruhanlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencisi Abdurrahman Doğru il birincisi oldu.

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Dülger, yarışmada 70 sorudan 67’sine doğru cevap vererek il birincisi olan öğrenci Abdurrahman Doğru’yu kutladı.

 

Manisa il genelindeki okullardan 762 öğrencinin katıldığı yarışmada, öğrencilere Türkçe ve Matematikten 20’şer, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgilerden 15’er olmak üzere toplam 70 soru sorulduğunu ifade eden Dülger şu bilgileri verdi;

 

“Okulumuzdan yarışmaya katılan 4/B sınıfı öğrencimiz Abdurrahman Doğru, matematikte tüm sorulara doğru yanıt verdi. Diğer 3 derste birer yanlışı bulunan öğrencimiz 70 sorudan 67’sini doğru cevaplayarak il birincisi oldu. Kendisini kutlar, başarılarının devamını dilerim. Okulumuzun ve ilçemizin gurur kaynağı oldu.”

 

Abdurrahman Doğru’nun sınıf öğretmeni Nazmiye Yaralı ise, 2 Mayıs günü düzenlenecek ödül töreninde il birincisi olan öğrencilerine altın madalya ve Notebook hediye edileceğini bildirdi.

 

Törende, sınıf öğretmeni olarak kendilerine de çeyrek altın ve başarı belgesi verileceğini dile getiren Yaralı, ayrıca bu başarıdan dolayı okullarına lazer yazıcı ve başarı belgesi takdim edileceğini kaydetti.

 

Mutluluğunu okulundaki öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşan Abdurrahman Doğru da, çalışarak her türlü başarının elde edilebileceğini söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —