Anahtar Kelimeler: 0

FİKRET ORMAN MANİSA’DA

 

MANİSA - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gezi Parkı eylemlerinde taraftarların büyük bir sempati yarattığını, farklı takımları tutanların da Beşiktaş`a destek verir hale geldiğini belirtti.

 

Orman, Beşiktaş Kongre üyesi olan Manisa Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp`in davetlisi olarak geldiği Manisa`da gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Yeni stadı bir yıl içinde bitirmek zorunda olduklarını ifade eden Orman, rakip kulüplerle gelir farkının kapatılması açısından stadın bir an önce hizmete girmesinin önemli olduğunu söyledi.    

 

Camiada son dönemde çok fazla bilgi kirliliği yaşandığını, özellikle sosyal medyada yayılan yalan haberlerin kulübe zarar verdiğini ifade eden Orman, "Taraftarlarımız da bu haberlere inanıyor maalesef. Bu haberlerle zaman içerisinde yönetimler üzerinde tehdit oluşturuluyor, bu tehditle yönetimlerden, muhalefetten, menajerlerden para tahsil ediliyor. Yalan ve iftira ile insanları farklı tanıtıyorlar.

 

Son iftira; `Ben havaalanına Başbakan`ı karşılamaya gidiyormuşum, lastiğim patlamış` Öyle yalanlar ki inanamazsınız. Her gün, her saat bir yalan ortaya çıkıyor. Ciğeri beş kuruş etmez şantajcıları Beşiktaş Kulübü dikkate almaz. Bunun için bu yalanlara cevap vermek istemiyorum" diye konuştu.

 

-Gezi Parkı`ndaki Olaylar-

 

Orman, Beşiktaş`ın renkli bir taraftar kitlesine sahip olduğunu, Gezi Parkı eylemleri sırasında da taraftar gruplarının sempati topladığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:    

 

"Gezi Parkı olaylarında çoğu insanın yapamadığı birşeyi yaptılar, spor açısından. Artık Fenerliler ve Galatasaraylılar da Beşiktaşlı oldu. Takımımız öyle bir sempati yarattı. Yalnız, siyasi olaylarla alakalı şeyler bizim işimiz değil. Siyaset, siyasetçilerin işidir. Biz bir spor kulübüyüz. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol bunlar bizim işimiz.

 

Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş kulübü üyeleri bizi, siyaset yapmak için değil, Beşiktaş`a hizmet etmek, takımı şampiyon yapmak için seçtiler.     Onun için spor harici konularda yorum yapmam. Gezi parkı bizim semtimizin yanı başında. Olayların en çok olduğu yerler bizim semtimiz. Esas onun biraz etkisi olduğunu düşünüyorum. Tabii ki şiddet ve çatışma görmek istemediğimiz şeyler. Çok doğru bulmuyorum açıkçası, şiddet nerden gelirse gelsin."   

 

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kartal Yuvaları Komitesi Sorumlusu Metin Albayrak ise mağaza sayısını 24`den 36`ya çıkardıklarını, gelecek hafta İzmir`de ikinci mağazayı açacaklarını, Manisa`da da bir mağaza açmayı düşündüklerini kaydetti.

 

Muammer Kökcüoğlu



Yeniden Refah Partisi Şehzadeler’de Güven Tazeledi: İbrahim Şahin Mazbatasını Aldı

Önce eski sevgilisini sonra kendini vurdu!

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Üreticilere zeytin dal kanseri uyarısı

Eymen için 12 milyon TL toplandı

CHP'li belediye başkanı ağlayarak anlattı: 'Tehdit ediliyoruz'

Demirtaş ve Kavala’yı ziyaret eden Arınç'tan 'tahliye' açıklaması

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Arıcılık Kursları ile sürdürülebilir üretim hedefleniyor

SARUHANLI'da 15 YILLIK ENGELLİ ŞOFÖRE 'ARAÇ KULLANAMAZSIN' KARARI

Saruhanlı'da vefat...

Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
8.06.2013 17:39:50 645 0
Tarih: 08.06.2013 17:39 Güncelleme: 08.06.2013 17:39
Haberi Sesli Oku