MANİSA - Türkiye´nin örnek projelerinden biri olan Manisa Atıksu Arıtma Tesisi´nde inşaat çalışmaları sürerken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü´nün çalışmaları hakkında bilgi almak için  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin ve ekibi tesisi ziyaret etti.

            MASKİ Genel Müdürlüğü´nün daha temiz bir Manisa için attığı adımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Nurettin Aytekin ile birlikte tesisi ziyaret etti. Ziyarette Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erdal Nohutçu, İşletmeler Şube Müdürü Gökhan Çevik, Yapım İşleri Şube Müdür Vekili Uğur Topkaya ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nde görevli mühendisler de yer aldı. 

Manisa´nın 30 yılını garanti altına alacak tesis ile ilgili brifing verildi

            Manisa´nın 30 yılını garanti altına alacak olan tesis ile ilgili Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin´e brifing verildi. Atıksu Arıtma Dairesi´nde İnşaat mühendisi olarak görev yapan Uğur Topkaya, hem süre gelen çalışmalar hem de tesisin teknik bilgileri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin, tesis ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aytekin, ?Türkiye´nin önde gelen atıksu arıtma tesislerinden birinin Manisa´mızda inşa ediliyor olması gurur verici. Tesis sayesinde Manisa merkezde atıksu kaynaklı çevre kirliliğinin önüne geçilecek. MASKİ´nin çalışmaları ile gelecek nesillere daha temiz bir Manisa emanet etmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.       

Manisalılar uzun yıllar rahat nefes alacak

            MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, tesisteki çalışmaları düzenli bir şekilde takip ettiklerini belirterek şu açıklamaları yaptı: ?İl genelinde atıksu kaynaklı çevre kirliliğinin önüne geçmek için ekip olarak büyük emek harcıyoruz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin ile birlikte Manisa merkezdeki tesisimizi ziyaret ettik. Ekolojik dengenin korunması yönünde attığımız adımlar ile ilgili bilgileri İl Müdürü Nurettin Aytekin ile paylaştık.   Manisa merkezin atıksu sorununu tamamen ortadan kaldıracak olan tesisimiz sayesinde vatandaşlarımız uzun yıllar rahat nefes alacak.?

?Geçmişten gelen sorunları teker teker ortadan kaldırıyoruz?        

            MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde inşa ettikleri atıksu arıtma tesisinin modern bir yapı olacağını ve sadece Manisa´nın değil Ege Bölgesi´nin de kaderini değiştireceğine inandıklarını söyledi. Genel Müdür Coşkun, ?Büyükşehir Belediye Başkanımız bir söz verdi. Gediz´i eski, özlenen günlerine kavuşturacağım dedi. İnşaat çalışmaları devam eden merkez atıksu arıtma tesisimizde adımlar bunun için atılıyor. Tesisimizde inşaat çalışmaları tamamlanıp, aktif hale geldiğinde Gediz Nehri eski günlerine kavuşacak. Geçmişten gelen sorunları teker teker ortadan kaldırıyoruz, kaldırmaya da devam edeceğiz. Bugün neredeyse tüm Ege Bölgesi´nin gıda ihtiyacını karşılayan bereketli Gediz Ovası, Manisalıların gururu olmaya devam edecek? dedi. 



Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

SOLOTÜRK'ten Demirci'de muhteşem gösteri

Cemre Baysel yeni dizisi için imaj değişikliğine gitti! Sosyal medya ikiye bölündü

Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.10.2016 08:45:13 620 0

Tarih: 17.10.2016 08:45 Güncelleme: 17.10.2016 08:45
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00