SARUHANLI - Saruhanlı´da sahnelenen, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan, ´Benim Adım Türkiye´ adlı oyun, toplam ortaokul ve lise öğrencisi tarafından izlendi.

Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği katkılarıyla, Saruhanlı´da sahnelenen ´Benim Adım Türkiye´ adlı oyunu ortaokul ve lise öğrencisi izledi.

İsmail Gülnar Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz darbe girişimini konu alan oyun, Belediye Kültür Merkezi´nde sahnelendi.

Yönetmenliğini İsmail Gülnar´ın yaptığı, Mehmet Dündar´ın yazdığı ve Nermin Bilgin´in sahne tasarımını yaptığı tek perdelik tiyatro oyunu öğrenci ve öğretmenleri duygulandırdı.

Kurtuluş Savaşı yıllarının anlatıldığı oyunda, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan olaylar ve milletin gözünü kırpmadan canını feda etmesi konusu işlendi. Öğrenciler, oyun bitiminin ardından tiyatro ekibiyle bir süre sohbet ederek, oyunla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Okul Müdürü Ahmet Günhan, öğrencilerin başta vatan sevgisi olmak üzere milli, manevi değerleri benimsemiş fertler olarak yetiştirilmesinde tiyatro sanatının çok önemli işlevi olduğunu belirtti. Günhan, tiyatro ekibinin tüm oyuncularını tebrik ederek, yönetmen İsmail Gülnar´a teşekkür etti.



Saruhanlı'da vefat...

Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 26.12.2017 17:30:55 618 0
Tarih: 26.12.2017 17:30 Güncelleme: 26.12.2017 17:30
Haberi Sesli Oku