Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim´ prömiyerine ünlü akını

?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim´ prömiyerine ünlü akını

TİYATRO - Bakırköy´de sahnelenen ?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? oyununun prömiyeri birçok ünlü ismi buluşturdu.

TİYATRO - Bakırköy´de sahnelenen ?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? oyununun prömiyeri birçok ünlü ismi buluşturdu.

Bakırköy Belediye Tiyatroları tarafından sahnelenen ?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? oyununun prömiyerine ünlü sanatçılar akın etti. Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi´nde düzenlenen prömiyere Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu´nun yanı sıra Ayşegül Aldinç, Yetkin Dikinciler, Gonca Vuslateri, Nilgün Bengün, Mabel Matiz, Barış Falay, Hatice Aslan, Deniz Gökçer gibi ünlü sanatçılar da katıldı.

Özen Yula´nın yazıp-yönettiği oyunda Zeyno Eracar, Nurhayat Atasoy, Hüseyin Durak, İlkin Tüfekçi ve Sercan Yener rol alıyor.

?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? İstanbul´un merkezi ile kenar mahalleleri arasında sıkışmış bir apartmanda geçiyor ve şiddet dolu bir hikayeye hem gülüyoruz hem de güldüğümüz her şey bizi tedirgin ediyor.
Oyunun yazarı ve yönetmeni Özen Yula´ya çiçek vererek kutlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?Sanata ve sanatçıya çok az değer verilen bu dönemde biz Bakırköy Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Genç genel sanat yönetmenimiz Alican Yücesoy´un yönetiminde Bakırköy Belediye Tiyatroları´nın peşi sıra muhteşem yeni oyunları sahnelemesi bizi gururlandırıyor. Emeği geçen tüm sahne emekçilerini kutluyorum.? 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor