SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2019 yılı asfalt çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kombine Sathi Kaplama Sistemi ile Saruhanlı ile Hacırahmanlı Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda asfalt kaplama çalışmalarının startı verildi. 

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte asfalt çalışmalarının yapıldığı yolda incelemelerde bulundu. 

Başkan Bilgin, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 2019 yılı asfalt sezonunu başlattıklarını ifade ederek şunları kaydetti; 

"ilçemizde en yoğun kullanılan Saruhanlı ile Hacırahmanlı arasındaki 2 bin 100 metrelik yolu Allah´ın izniyle sathi kaplamaya başladık. Program dâhilinde yapılacak çok işimiz var. Birçok noktada çalışmalarımız devam edecek. Buradan sonra Saruhanlı ile Adiloba mahallemiz arasındaki bağlantı yolunda asfaltlama yapacağız. Daha sonra yine Saruhanlı ile Hacırahmanlı arasındaki büyük kanal diye tabir ettiğimiz, su kanalının kıyısından geçen yolu asfaltlayacağız. Öte yandan arazi yollarımızın ana arterlerinde asfalt çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Bizler Saruhanlımıza hizmet etmek adına yola çıktı, inşallah Saruhanlımızın hak ettiği hizmetleri rabbim bize nasip eder."

 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 1.06.2019 12:47:43 760 0

Tarih: 01.06.2019 12:47
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00