Anahtar Kelimeler: 0

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı…

SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

 

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi, Manisa Süper Amatör Küme A grubunda mücadele eden ve 22 puanla lider durumda bulunan Belediyespor’a 30 bin lira maddi destekte bulunacak.

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yılın ilk meclis toplantısının ardından, görüştükleri konulara ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Son yıllarda Saruhanlı’nın göğsünü kabartan başarılara imza atan Belediyespor’a maddi destekte bulunacaklarını belirten Yaralı, belediye bütçesinden takıma meclis üyelerinin onayı ile 30 bin lira aktarılmasına karar verdiklerini kaydetti.

 

Bunun yanı sıra ilçedeki bir spor kulübüne de bina tahsis ettiklerini ifade eden Başkan Yaralı, “Yılmaz mahallesinde kurulan Yeni Yılmaz Spor Kulübü’ne, mülkiyeti belediyemize ait olan Avcılar Kulübü’nün üst katındaki binadan 3 oda tahsis ettik. Yılmaz Spor Kulübü de bizim takımımız. Bu kulübü de her zaman destekleyeceğiz” dedi.

 

Başkan Yaralı, toplantının diğer gündem maddelerinin ele alınıp oylanmasıyla sona erdiğini belirterek, yeni yılın ilk toplantısının Saruhanlı’ya hayırlar getirmesini temenni etti.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
7.01.2013 16:24:43 0
Tarih: 07.01.2013 16:24 Güncelleme: 07.01.2013 16:24
Haberi Sesli Oku