Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Belediye Başkanı Greyder Kullandı

Belediye Başkanı Greyder Kullandı

Saruhanlı'da çiftçilerin tarlalarına rahatça ulaşım sağlaması için arazi yollarında ıslah çalışmasını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, çalışmaların hasat sezonuna yetişmesi için yoğun mesai harcıyor.

SARUHANLI - Saruhanlı'da çiftçilerin tarlalarına rahatça ulaşım sağlaması için arazi yollarında ıslah çalışmasını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, çalışmaların hasat sezonuna yetişmesi için yoğun mesai harcıyor.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Çullugörece mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve bir süre greyderi kendisi kullandı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada ilçedeki arazi yollarının yüzde 80'ninde ıslah çalışmalarını tamamladıklarını, kalan yüzde 20'lik bölümde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Biri Belediye ait, biri de kiralık olmak üzere 2 adet greyder ile yollarda hummalı bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

"Üreticilerimizin arazilerine daha rahat ulaşım sağlamaları için çalışıyoruz. Saruhanlı 55 bin nüfusu olan büyük bir ilçe, bunun 40 bini köy ve belde vasfından mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde, 15 bini de merkezde yaşıyor. Ekonomisi tarıma dayalı olan Saruhanlı’da çiftçi ve üretici kardeşlerimizin arazilerine daha rahat ulaşım sağlamaları için greyderler ile arazi yollarını düzenliyoruz."



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor