Anahtar Kelimeler: 0

YAZ SPOR OKULU AÇILDI

 

SARUHANLI – Saruhanlı’da futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik ve tekvando dallarında 400 öğrencinin eğitim göreceği yaz spor okulu açıldı.

 

Belediyeye ait Sosyal tesislerdeki halı sahada düzenlenen açılışa Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, Belediyespor yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

 

İki ay sürecek olan yaz spor okulunun açılışı öncesi, öğrencilere formaları dağıtıldı ve günlük olarak yiyecekleri yemek listesi verildi. Öğrenciler daha sonra açılış ve toplu fotoğraf çekimi için halı sahada toplandı.

 

Belediye Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada Belediye olarak yaptıkları her işi, çocukları ve gençleri düşünerek yaptıklarını, Bu bakımdan ilçeye parklar, yüzme havuzları ve spor sahaları kazandırdıklarını kaydetti.

 

Yaralı öğrencilere şöyle dedi; “Geçtiğimiz yıl sadece futbol ve yüzme kursumuz vardı. Ancak bu yıl kurslarımızı daha da genişlettik. Tekvando, jimnastik, voleybol ve basketbol kursları açtık. İnşallah gelecek yıl diğer branşlarda da kurslar açıp, sizlerle birlikte bu sporları yapacağız. Sizlerden tek isteğimiz, öğretmenlerini iyi dinleyin, kurallara uyum sağlayın. Kaza ve üzücü olaylar olmasın, bu işin zevkini çıkarın.”

 

Kulüp Başkanı Recep Çımat ise şunları söyledi; “Gün geçtikçe büyüyoruz, büyük bir aileyiz. Bu işe futbol ile başladık, bu yıl kurs sayımızı çoğalttık. Bütün spor dallarını destekliyoruz. Spor bir eğitimdir, iyi bir ahlak edineceğiz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
3.07.2012 18:36:32 368 0

Tarih: 03.07.2012 18:36
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00