Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Seçimlere 8 aylık bir zaman dilimi kaldı. Kalan bu zamanda nasıl hizmetler yapacağımızı, kentimize daha neleri kazandıracağımızı bekleyin ve görün” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye-İş Sendikası’nın Taylan Plaza’da düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada sendika temsilcilerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Başkan Ergün, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Mümin Deniz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Belediye-İş Toplu İş Sözleşmesi Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli ile birlikte sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Mübarek Ramazan ayı içerisinde Belediye-İş Sendikası’nın iftar sofrasına konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek:

“Rahmet ve bereket ayı olarak bilinen Ramazan ayında tuttuğumuz oruçla bedenlerin terbiyesi kadar nefislerinde terbiyesi önem kazanıyor. Bizlerde âcizane insanoğlu olarak nefislerimizi iftar saatine kadar sürdürdüğümüz sabrımızla test etme imkanına kavuşuyoruz. Maneviyatını her daim önemseyen ve ön planda tutan Türk milleti olarak Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önem kazandığını biliyoruz” diye konuştu.

“GIDA BANKASI GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HİZMET VERİYOR”

Manisa Belediyesi olarak hayırseverlerin de katkılarıyla kentin çeşitli noktalarında iftar sofralarını kurulduğunu ve her gün binlerce kişinin bu iftar sofralarından faydalandığını hatırlatan Başkan Ergün, “Bununla yetinmeyip geçtiğimiz aylarda Gıda Bankasını hizmete sunduk. Göreve geldiğimizde beş katlı evi olanlar, evlerinde LCD ekran televizyonları olanlara yardım yapılıyordu. Bunun Manisa Belediyesi’ne aylık maliyeti 375 bin TL idi. Ancak biz bunun önünü kestik. Kurduğumuz Gıda Bankası’ndan artık gerçek ihtiyaç sahipleri faydalanıyor. Biz gerçek ihtiyaç sahibinin her zaman yanındayız. Bunun bilinmesini istiyorum” dedi.

“MANİSALILAR SOSYAL ALANLARDA ZAMANLARINI GEÇİRİYOR”

Ramazan ayının sıcak günlere gelmesiyle akşamların öneminin arttığına da dikkat çeken Başkan Ergün, “Manisalılar sıcak Ramazan ayı akşamlarını artık kentimizde hayata geçirdiğimiz sosyal alanlarda geçiriyor. Bunlara en önemli örneklerden birisi de Ulupark’a kazandırdığımız ışıklı, sesli gösteri havuzudur. Her akşam binlerce vatandaşımız Ulupark’a gelerek bu görsel şöleni izliyor ve keyfini çıkarıyor. Ailelerimiz, gençlerimiz gece geç saatlere kadar Manisa sokaklarında gezebiliyor. İnsanlarımız Manisa’dan zevk almaya başladı. Kentimizde çalışanlar ve öğrenciler İzmir’e gidip gelirken, artık bu tersine döndü. Manisa gerçekten değişiyor. Bunun gözlemini herkes gibi bizlerde yapıyoruz” diye konuştu.

“SON SEKİZ AYDA YAPILACAK HİZMETLERİ BEKLEYİN VE GÖRÜN”

Konuşmasının sonunda Belediye-İş Sendikası yönetici ve temsilcilerine bir kez daha kendilerini konuk ettikleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Değerli mesai arkadaşlarım beni ve ekibimi emeğinizle arttırdığınız iftar sofranıza konuk ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah bizleri nice iftar soflarında bir araya getirmeyi nasip etsin. Şunu da ifade etmeden geçmeyeceğim. Seçimlere 8 aylık bir zaman dilimi kaldı. Kalan bu zamanda nasıl hizmetler yapacağımızı, kentimize daha neleri kazandıracağımızı bekleyin ve görün. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.



Saruhanlı'dan İzmir'e giden suyun yankıları sürüyor

Saruhanlı'da vefat...

Alzheimer Hastası Kadın Aslan Kayıp

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Okullar İçin Güvenlik Tedbirlerini artırdı

Saruhanlı Belediyesi Muaythai Takımından bir başarı daha

Yunusemreli kadınlardan açık havada spor etkinliği

Avrupa tescilli lezzet askıda alıcısını bekliyor

Alkol kavgasında gelin ve damat tarafı birbirine girdi

Kuyuya düşen genç hayatını kaybetti

Okul bahçesinde bayrak direği öğrencilerin üzerine devrildi: 1 çocuk yaralandı

Bodrum’a ilk kez geldi, 2 bin 592 yolcu getirdi

SAFİYE DOĞANAY YAZ TATİLİNDE 56 KİLOYA DÜŞTÜ

Saruhanlı yakınlarında zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Ferdi Zeyrek'in adı eşi ve kızının öncülüğünde kurulan vakıfta yaşayacak

Kavgada boğazından bıçak darbesi alan adam hayatını kaybetti

Saruhanlı'dan İzmir'e giden suyun yankıları sürüyor

Saruhanlı'da vefat...

Alzheimer Hastası Kadın Aslan Kayıp

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Okullar İçin Güvenlik Tedbirlerini artırdı

Saruhanlı Belediyesi Muaythai Takımından bir başarı daha

Yunusemreli kadınlardan açık havada spor etkinliği

Avrupa tescilli lezzet askıda alıcısını bekliyor

Alkol kavgasında gelin ve damat tarafı birbirine girdi

Kuyuya düşen genç hayatını kaybetti

Okul bahçesinde bayrak direği öğrencilerin üzerine devrildi: 1 çocuk yaralandı

Bodrum’a ilk kez geldi, 2 bin 592 yolcu getirdi

SAFİYE DOĞANAY YAZ TATİLİNDE 56 KİLOYA DÜŞTÜ

Saruhanlı yakınlarında zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Ferdi Zeyrek'in adı eşi ve kızının öncülüğünde kurulan vakıfta yaşayacak

Kavgada boğazından bıçak darbesi alan adam hayatını kaybetti

Ege’de edebiyat ve moda aynı sahneyi paylaştı

Tır devrildi, kupası viyadükte asılı kaldı

Anne, baba ve oğullarına yürek burkan veda

Salihli'de tır ile traktör çarpıştı: Yaşlı sürücü ağır yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 17.07.2013 12:20:42 574 0

Tarih: 17.07.2013 12:20 Güncelleme: 17.07.2013 12:20
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
30.09.2025 22:44:00