Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler
Alaşehir ilçesinde yaşayan Öztürk ailesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in anısını yaşatmak için yeni doğan erkek çocuklarına "Ferdi" ismini verdi. Öztürk ailesini evlerinde ziyaret eden Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu, aileye tebriklerini ileterek çeşitli hediyeler verdi.
Alaşehir'e bağlı Caber Fakılı Mahallesi'nde yaşayan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ bünyesinde görev yapan Yunus Öztürk ile eşi Şefika Öztürk'ün üçüncü çocukları 12 gün önce dünyaya geldi. İki kız çocukları olan çift, oğullarına merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e duydukları sevgi ve saygı nedeniyle onun ismini verdiklerini açıkladı.
"Adı yaşasın istedik"
Yunus Öztürk yaptığı açıklamada, "Ferdi Başkanımızı çok seviyorduk. Vefatı bizi derinden üzdü. Üçüncü çocuğumuz erkek olunca adını Ferdi koyduk. Başkanımızın ismi yaşasın istedik. Keşke hayatta olsaydı da adını o verseydi. Kısa sürede büyük işler yaptı, herkesin gönlünü kazandı. İnşallah oğlumuz da onun gibi büyük biri olur." dedi.
Anne Şefika Öztürk ise, "Ferdi Başkan'ı çok sevdiğimiz için oğlumuza onun adını verdik. İsminin bizim evimizde yaşamasını istedik" ifadelerini kullandı.

"Her ailede bir Ferdi oldu"
Aileyi evlerinde ziyaret eden Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu, aileye "Hoş Geldin Bebek" seti ile çeşitli giysiler hediye etti. Başkan Öküzcüoğlu burada yaptığı konuşmada, "Bayramda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek'i kaybetmenin acısını yaşadık. O, her ailenin bir ferdi olmayı başarmıştı. Cenazesine binlerce kişi katıldı ama sanki her aileden bir cenaze kalkmış gibiydi. Öztürk ailesi de oğullarına onun adını vererek anlamlı bir vefa örneği gösterdi. Allah uzun ömürler versin, Ferdi Başkanımızın ismini her yerde yaşatacağız" dedi.
Ziyaret sonunda minik Ferdi için dualar edilirken, aile duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

2 Çocuk Annesi Kadın Altın Bilezikleri İçin Hayattan Koparıldı

Uçuruma yuvarlanan otomobilden yaralı kurtulan genç kız hayatını kaybetti

Dünya genelinde her üç dakikada, bir kadına yeni meme kanseri tanısı

Hırsızlar, girdikleri evin sahibini bıçaklayarak öldürdü

İkinci el otomobil sektöründe yeni yılda hareketlilik bekleniyor

YÖK’ten Ege Üniversitesine "Engelsiz Üniversite" ödülü

Kula’da Atatürk Kır Koşusu düzenlendi

Turgutlu’da denetimli serbestlik uygulamalarıyla 3 buçuk milyon TL tasarruf sağlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.06.2025 10:51:00 983 0
Tarih: 25.06.2025 10:51 Güncelleme: 25.06.2025 10:52
Haberi Sesli Oku