Anahtar Kelimeler: Bebek lakaplı katil yakalandı

Bebek lakaplı seri katil yakalandı

Kolombiya’nın Barrancabermeja bölgesinde “La Muneca” (Bebek) lakabıyla tanınan 23 yaşındaki Karen Julieth Ojeda Rodriguez, eski sevgilisi dahil birçok cinayetle bağlantılı olduğu iddiasıyla yakalandı. Rodriguez'in organize bir suikast çetesi yönettiği ve bölgedeki suç yapılanmalarında önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

Kolombiya polisi, Bebek lakaplı Rodriguez’in, Los de la M isimli suç örgütü adına çalıştığını ve bölgede korku salan bir grup suikastçıyı yönettiğini açıkladı. İddiaya göre Rodriguez, 23 Temmuz’da eski sevgilisi Deyvy Jesus’un pusuya düşürülüp öldürülmesini planladı. Eski sevgilisine bir para anlaşmazlığını çözmek bahanesiyle buluşma teklif eden Rodriguez, olay yerine gelen iki motosikletli saldırganın silahlı saldırısıyla Jesus’u öldürttü.

Yerel kaynaklara göre Rodriguez, suç kariyerini genişleterek bölgede daha fazla etki yaratmaya çalışıyordu. Polis, onun yanı sıra suç ortağı olduğu iddia edilen Paula Valentina Joya Rueda (24) ve “Leopoldo” lakaplı başka bir kişiyi de tutukladı. Operasyonda, bir tabanca ve bir revolver ele geçirildi. Yetkililer, bu silahların son cinayetlerde kullanılıp kullanılmadığını araştırıyor.

SUÇ ÖRGÜTLERİNE BÜYÜK DARBE

Kolombiya Magdalena Medio Polisi’nden Yarbay Mauricio Herrera, Rodriguez ve suç ortaklarının yakalanmasının bölge halkında huzur yarattığını belirtti. Herrera, “Bu tutuklamalar, cinayetlerden sorumlu suç yapılarının çökertilmesi yolunda önemli bir adım” dedi.

Bölgedeki suç oranlarının yüksek olduğu biliniyor. Bucaramanga’da her üç günde bir cinayet işlendiği ve şehrin 1,3 milyonluk nüfusuyla dikkat çektiği ifade ediliyor.

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Rodriguez ve suç ortaklarının hangi suçlamalarla yargılanacağı henüz açıklanmadı. Yerel halk, “Bebek” lakaplı suikastçının tutuklanmasının, bölgedeki diğer suç yapılarına karşı daha geniş çaplı operasyonların başlangıcı olmasını umut ediyor.

Polis, Rodriguez’in işlediği suçlar hakkında yeni delillere ulaşmak için soruşturmayı derinleştiriyor. Çetenin diğer üyelerinin de tespit edilmesi için operasyonların süreceği bildirildi.



Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH TAŞLI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 6.12.2024 10:00:00 1583 0
Tarih: 06.12.2024 10:00 Güncelleme: 06.12.2024 10:00
Haberi Sesli Oku