Anahtar Kelimeler: Baybatur Milli Birlik Vurgusu

SARUHANLI - Türkiye´nin terörü bitirecek güçte ve kararlılıkta olduğunu vurgulayan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Türkiye; hükümetiyle, devletiyle, 78 milyon insanıyla bu ülkeyi bugüne kadar böldürtmedi, bundan sonra da böldürtmeyecek. 

Baybatur´dan Milli Birlik Vurgusu 

Türkiye´nin terörü bitirecek güçte ve kararlılıkta olduğunu vurgulayan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Türkiye; hükümetiyle, devletiyle, 78 milyon insanıyla bu ülkeyi bugüne kadar böldürtmedi, bundan sonra da böldürtmeyecek." dedi. 

Saruhanlı, Ahmetli ve Turgutlu´da partilileriyle bayramlaşan Baybatur gündemi değerlendirerek, Türkiye´yi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyeceklerini söyledi.

AK Parti Saruhanlı, Ahmetli ve Turgutlu ilçe teşkilatlarının bayramlaşma törenlerine katılan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, partililerden yoğun ilgi gördü. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde partililerle tek tek kucaklaşan Baybatur, gündemi değerlendirdi.

Türkiye´nin ikinci bir kurtuluş mücadelesi verdiğini belirten Baybatur, ülkemizin büyümesinden ve dünyada söz sahibi güçlü bir aktör haline gelmesinden rahatsızlık duyan 7 düvelin bu defa cephede değil ama maşaları eliyle Türkiye´nin bölünmez bütünlüğünü ve ekonomisini hedef aldığını söyledi. 

Doğu ve Güneydoğu´da kalleşçe, haince saldırılara karşı devletin destansı bir mücadele yürüttüğünü vurgulayan Baybatur, "Bölücü örgütün belini kırdık, inşallah bu örgütün kökünü de kazıyacağız. Devletimiz terörü bitirecek güçte ve kararlılıktadır. Türkiye; hükümetiyle, devletiyle, 78 milyon insanıyla bu ülkeyi bugüne kadar böldürtmedi, bundan sonra da böldürtmeyecek" dedi. 

Ekonomiye can katacak teşvik 

Başbakan Binali Yıldırım´ın bayram öncesi ekonomiye can katacak yeni müjde paketine de değinen Baybatur, hükümetin bundan sonra da vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, yaşam standardını yükseltecek buna benzer müjdeleri vermek için çalışacağını ifade etti.

Olumsuzluklara rağmen yüzde 4,8 büyüdük

Türkiye´nin ´Dostlarımızı artırıp, düşmanlarımızı azaltacağız´ politikasının somut sonuçlarının görülmeye başlandığını belirten Baybatur, "Rus ve İsrailli turistlerin Türkiye´de ağırlanması, Rusya´ya sebze ve meyve ihracatının yeniden canlanması, Rusya ve İsrail ile ticaret hacminin genişletilmesi ekonomik hedeflerimize ulaşmada ve ülkemizde refah seviyesini artırmada önemli rol oynayacaktır. İsrail ve Rusya´yla ilişkilerin normalleşmesi, şimdiden iş dünyasının yüzünü güldürmüş durumda. Dünya piyasalarındaki daralmaya ve tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye yüzde 4,8´lik bir büyüme rakamını yakaladı. Atılan bu adımlar sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren Türk ekonomisi, her alanda daha sağlam adımlar atma imkanına kavuşacaktır. Türkiye´yi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyeceğiz." şeklinde konuştu.



Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.07.2016 19:08:50 0
Tarih: 07.07.2016 19:08 Güncelleme: 07.07.2016 19:08
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri