MANİSA - AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin çalışmaları devam eden Fetih Mescidi restorasyonu ile Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabının hayata geçirileceği İshak Çelebi ve Kocatepe Mahallelerindeki kentsel dönüşüm sahasında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler ilçesinde çeşitli incelemelerde buluna AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, beraberindeki Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve belediye meclis üyeleri ile birlikte belediyenin çalışmaları devam eden Fetih Mescidi restorasyonu ile Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabının hayata geçirileceği İshak Çelebi ve Kocatepe Mahallelerindeki kentsel dönüşüm sahasında incelemelerde bulundu.

YAVUZ DONAT DA HEYETE KATILDI

Fetih Mescidi inlemeleri sırasında heyete Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti.  Başkan Çelik,  Baybatur ve Donat'a restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İncelemelerin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çelik şöyle konuştu; "Bugün MKYK Üyemiz Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur, ilçe teşkilatlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte Fetih Mescidinde incelemelerde bulunduk. Yine bilindiği gibi Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan ve 1. etabının 13 Ekim'de ihalesinin yapılacağı kentsel dönüşüm alanıyla ilgili Sayın Milletvekilimize bilgiler verdik. Tüm bu projelerle ilgili destekleri, katkıları için tüm hemşehrilerimiz adına ben Sayın Milletvekilimizin şahsında tüm milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum."

"BAŞKANIMIZ ÖMER FARUK ÇELİK'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Fetih Mescidi'nin restore edilerek küllerinden yeniden abad edilmesinin ve Manisalıların hizmetine sunulmasından son derece memnun olduklarını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise şöyle dedi; "Bu noktada büyük gayreti olan, takibiyle restorasyon çalışmalarını başlatan kıymetli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyorum. Manisa'mız için önemli simge eserlerden birisi Fetih Mescidi. İnşallah mescid ibadete açıldıktan sonra Manisalılara burada namazlarını kılacak ve dualar edeceklerdir. Ecdadımızı ve şehitlerimizi rahmetle anacaklardır. Tabane dediğimiz İshak Çelebi ve Kocatepe Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm alanını da buradan görüyoruz. İnşallah kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının ihalesi 13 Ekim'de yapılacak. İmkanları, sosyal donatı alanları ile daha modern bir hale getirilecek bölge, hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, TOKİ Başkanımız ekibine, Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum."



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.09.2022 15:18:00 1888 0

Tarih: 19.09.2022 15:18

Haberi Sesli Oku