MANİSA - AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin çalışmaları devam eden Fetih Mescidi restorasyonu ile Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabının hayata geçirileceği İshak Çelebi ve Kocatepe Mahallelerindeki kentsel dönüşüm sahasında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler ilçesinde çeşitli incelemelerde buluna AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, beraberindeki Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve belediye meclis üyeleri ile birlikte belediyenin çalışmaları devam eden Fetih Mescidi restorasyonu ile Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabının hayata geçirileceği İshak Çelebi ve Kocatepe Mahallelerindeki kentsel dönüşüm sahasında incelemelerde bulundu.

YAVUZ DONAT DA HEYETE KATILDI

Fetih Mescidi inlemeleri sırasında heyete Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti.  Başkan Çelik,  Baybatur ve Donat'a restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İncelemelerin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çelik şöyle konuştu; "Bugün MKYK Üyemiz Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur, ilçe teşkilatlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte Fetih Mescidinde incelemelerde bulunduk. Yine bilindiği gibi Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan ve 1. etabının 13 Ekim'de ihalesinin yapılacağı kentsel dönüşüm alanıyla ilgili Sayın Milletvekilimize bilgiler verdik. Tüm bu projelerle ilgili destekleri, katkıları için tüm hemşehrilerimiz adına ben Sayın Milletvekilimizin şahsında tüm milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum."

"BAŞKANIMIZ ÖMER FARUK ÇELİK'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Fetih Mescidi'nin restore edilerek küllerinden yeniden abad edilmesinin ve Manisalıların hizmetine sunulmasından son derece memnun olduklarını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise şöyle dedi; "Bu noktada büyük gayreti olan, takibiyle restorasyon çalışmalarını başlatan kıymetli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyorum. Manisa'mız için önemli simge eserlerden birisi Fetih Mescidi. İnşallah mescid ibadete açıldıktan sonra Manisalılara burada namazlarını kılacak ve dualar edeceklerdir. Ecdadımızı ve şehitlerimizi rahmetle anacaklardır. Tabane dediğimiz İshak Çelebi ve Kocatepe Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm alanını da buradan görüyoruz. İnşallah kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının ihalesi 13 Ekim'de yapılacak. İmkanları, sosyal donatı alanları ile daha modern bir hale getirilecek bölge, hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, TOKİ Başkanımız ekibine, Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum."



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.09.2022 15:18:00 2924 0

Tarih: 19.09.2022 15:18
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00