HABER MERKEZİ - Başkent’te bir eve giren hırsızlık zanlıları, çaldıkları 2 ruhsatlı tabancayla 3 polisi yaraladı. Çatışma sonucu yaralanan polislerden 2’sinin durumu ağır.

Olay, sabah saatlerinde Altındağ’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Örnek Mahallesi 675 Sokak C-14 Blokta bulunan bir daireye balkondan giren 3 hırsızlık zanlısı, evden 2 adet ruhsatlı tabanca, 2 cep telefonu ve 90 TL para çaldı. Zanlıların eve girdikleri sırada uyumakta olan ev sahibinin uyanması sonucu boğuşma başladı. Sesleri duyan apartman sakinleri, polis ekiplerine haber verdi.

ÇATIŞMADA 3 POLİS YARALANDI
İhbarı alan polis ekipleri olay yerine geldi. Zanlıların girdikleri evden çaldıkları 2 ruhsatlı tabancayla ateş etmeleri sonucu, hırsızlarla polis arasında çatışma başladı. Çatışma sonucu 3 polis ve çocuk yaşta bir hırsızlık zanlısı yaralandı. Diğer 2 zanlı ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yaralı polis memurlarına ilk müdahaleyi olay yerine gelen meslektaşları gerçekleştirdi. Yaralı polisler ve hırsızlık zanlısı olay yerine gelen ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt ile Ankara Eğitim ve Araştırma hastanelerine sevk edildi.

Yaralı polislerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, yakaladıkları zanlıdan, kaçan zanlıların kimlik bilgilerini ve adreslerini öğrendi. Kaçan zanlılarla ilgili arama çalışmaları başlatıldı



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.09.2014 09:43:00 0
Tarih: 06.09.2014 09:43 Güncelleme: 06.09.2014 09:43
Haberi Sesli Oku