MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Covid-19 salgını sonrasında ilk kez hemşehri dernekleri temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Güzgülü, “Hemşehri dernekleri, şehrimizin rengidir. Bizler önce Manisalı, sonra geldiğimiz memleketlerin vatandaşlarıyız. Ortak noktamız Manisa” dedi.

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü ağırladı. İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Başkanvekili Güzgülü’nü Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Dönem Başkanı ve Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve hemşehri dernekleri başkan ve yöneticileri karşıladı. Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Başkanvekili Güzgülü, “Covid-19 salgını sonrasında sizlerle yeniden bir araya geliyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hemşehri dernekleri, şehrimizin rengidir. Manisa’mıza renk katmıştır. Hepimiz önce Manisalı, sonra geldiğimiz memleketlerin vatandaşıyız. Ortak noktamız, ortak paydamız Manisa. ‘Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır’ ayetinin ışığında bir ve beraber olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Bunun yanında hemşehri derneklerinin tek çatı altında toplanmasından dolayı da mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Manisa’mızda iki tane Malatya hemşehri derneği vardı. Onlar da tek çatı altında birleşti. Bu vesileyle her iki dernek başkanına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Derneklerden Başkanvekili Güzgülü ve Başkan Ergün’e Teşekkür

Ziyareti nedeniyle Başkanvekili Güzgülü’ne teşekkürlerini sunan Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Dönem Başkanı Dr. Ragıp Güneş de, “Mehmet Güzgülü başkanımız, sağ olsunlar her zaman bizlerin yanında ve destekçimiz oluyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir binada ekonomik olarak hemşehri derneklerine yer imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e de bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Talepleri Dinledi

Konuşmaların ardından derneğin çalışmaları ve planladıkları projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Derneklerin kadın temsilcilerinin yerel sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek konserler ve yöresel yemeklerin yer aldığı yarışmalar düzenlenmesi ile ilgili taleplerini de dinleyen Başkanvekili Güzgülü, bu taleplerin değerlendirilmesi noktasında dikkate alınacağını söyledi. Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.



Polis memuru boşanma aşamasında olduğu eşine kurşun yağdırdı

Manisa’nın simgelerinin ardındaki usta

Motosiklet kazası: 1 ölü

Usta Mimar Tuğrul Erdem Sonsuzluğa uğurlandı

Manisa Büyükşehir Çaybaşı Deresi'nin rutin temizliğini tamamladı

Manisa FK, rejenerasyon antrenmanı ile günü tamamladı

Tüfekle vurulan 3 çocuk babası hayatını kaybetti

Seyir halindeki minibüsten düşen ebe hayatını kaybetti

Manisa FK-Hatayspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 2 - Hatayspor: 1

MİRAY CRUİSES'DE 90'LAR RÜZGARI ESİYOR

MERVE MERMER'İN YARDIM ELİ YİNE UZANDI

Salihi'de Lise Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü

Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.09.2022 10:11:00 794 0

Tarih: 14.09.2022 10:11 Güncelleme: 14.09.2022 10:11
Haberi Sesli Oku
18.08.2025 17:17:00