MANİSA - AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, AK Parti`nin milletvekili adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
AK Parti`nin her kademesinde görev yapmanın büyük bir onur kaynağı olduğunu dile getiren başkan Kumbaracı, Partimiz Salı günü itibariyle 7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimi için aday listelerini YSK`ya teslim etti. 550 kişilik aday listesinde kentimiz için bir birinden değerli isimlere milletvekili adayı olarak görev tevdi edildi. Öncelikle milletvekili adaylarımızın partimize ve kentimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 7 Haziran Genel Seçimleri kentimiz için olduğu kadar ülkemiz için de büyük bir önem arz etmektedir. Düşünce dünyalarını statükoculuklarına endekslemiş kesimlerin yıllarca partimize yapıştırmak istedikleri yaftalar, bu genel seçimlerde de aynı seyirde devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu`nun bu ülkeye yapmış olduğu büyük hizmetleri görme yetisine sahip olamayanlar, ülkenin istikrarını bozmak için ellerinden geleni yine yapmaya devam edecektir. Ancak şunu hepimiz iyi biliyoruz ki; bu millet kutsal iradesini yok sayan, meşru hükümetleri antidemokratik uygulamalarla düşürmeye çalışan kesimlere hiç bir zaman prim vermemiştir. 7 Haziran Genel Seçimleri`nde de bu kesimlere en büyük cevabı halkımız yine kendi mührüyle verecektir.`` dedi.
Seçime ekibiyle beraber hazır olduğunu dile getiren Başkan Kumbaracı, Göreve geldiğimiz günden itibaren, ilçelerimizi ziyaret edip, partimize gönül veren kadınlarımıza ulaştık, onlara genel seçimlerin önemini anlatmaya gayret ettik. Partimizde bulunan tüm kadınlarımızla beraber kenetlenip, gece gündüz demeden çalışma kararı aldık. Zira şunu çok iyi biliyoruz ki; bir haneye girmenin en etkin yolu kadınlarımızdan geçmektedir. İşte bu bilinçle genel seçimlerde büyük başarılar elde edeceğimize inanıyor, milletvekili adaylarımıza çıkmış oldukları bu meşakkatli yolda tekrar başarılar diliyorum.`` şeklinde konuştu.



Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

Eski Muğla Milletvekili Ali Boğa kazada hayatını kaybetti

Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

Elektrik akımına kapılan DESKİ personeli hayatını kaybetti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

Kolay yoldan zayıflarken, kolay yoldan hasta olmayın

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 9.04.2015 11:50:43 928 0

Tarih: 09.04.2015 11:50 Güncelleme: 09.04.2015 11:50
Haberi Sesli Oku
16.08.2025 13:10:00