Başkan Zeyrek’ten kaçak su kullanımıyla ilgili önemli açıklama
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Ağustos ayı Meclis Toplantısı’nda Manisa Futbol Kulübü’nün kaçak su kullanımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Manisa Futbol Kulübü’nün belediyenin suyunu kaçak olarak kullandığını tespit ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek şunları söyledi: “Uncubozköy Mahallesi’nden aşağıya devam eden bölgede basınç sorunuyla ilgili bir çalışma başlattık. Bu çalışmamızda gördük ki, basıncın ve su kaybının yaşandığı en büyük tesisler, eğitim kurumları ve spor alanlarıydı. Bu yüzden dolayı birçok su saatinde bu şekilde denetlemeler yaptık. Bugüne kadar abone saatinde yaptığımız denetlemelerden kimsenin sesi çıkmazken, Manisa Futbol Kulübü’nün abone saatini aldığımızda birden Manisa’da yer yerinden oynadı ve basına düştü. Saati aldıktan sonra testlerden geçirdik ve saati tekrardan yerine taktık. Saati söktüğümüzde, MASKİ ekiplerimizin yaptığı araştırmalarda gördük ki, Manisa Futbol Kulübü bizim suyumuzu da kaçak kullanıyormuş. Yedek bir boruyla kaçak su çekmişler. Yıllardan beri tesisimizi hunharca kullanarak bize zarar veren Manisa Futbol Kulübü, suyumuzu da kaçak kullanmayı tercih etmiş. Bunun tabii ki yasal yollardan gerekli cezasını uygulayacağız.”

“Bu şehrin bir delikli kuruşunu bile kimseye çaldırmayacağız”
Yaptıkları uygulamanın Manisa FK’ya özel bir uygulama olmadığını kaydeden Başkan Zeyrek, “Yaptığımız çalışma, Manisa Futbol Kulübü’ne özellikle yapılmış bir uygulama değildir. O bölgede tüm abonelerimize yönelik basınç ve kaçağı önlemek için yapılan bir uygulamaydı. Bu uygulamayı ne kadar doğru yaptığımızı da Manisa Futbol Kulübü’nün şehrimizin suyunu kaçak kullanarak tespit ettiğimizde gördük. Şehrin tesisini, şehrin Büyükşehir Belediyesinin araçlarını, benzinini, iş gücünü, basınını her şekilde kullanıp, komik bir rakamla Manisa Büyükşehir Belediyesinden kiralayan bir şirket. Maalesef bizden önceki başkanın bir diğer damadına da futbol kulübüne entegre olarak kendine oyuncak edinmişler. Bir de utanmadan Manisa Büyükşehir Belediyesinin suyunu da kaçak kullanmışlar. Biz bunun üzerine yaptırımlarımıza devam edeceğiz. Bu şehrin bir delikli kuruşunu bile bundan sonra kimseye çaldırmayacağız. Biz 31 Mart’ta bu zihniyeti değiştirdik. Bu yüzden dolayı da bu mücadelemiz tüm rantçılara karşı devam edecektir. Bu şehrin her kuruşuna da sahip çıkacak ve kurtaracağız.” dedi.

“İnsan önce aynaya bakar ve yaptıklarından utanır”
Başkan Zeyrek açıklamasını şöyle tamamladı: "Manisa Futbol Kulübü; yıllardan beri bizim tesislerimizi kullandınız ve karşılığını ödemediniz. Burada 400 tane köyümde internet yokken, 147 tane köyümde içme suyu yokken buraların paraları sizlerin futbolcularına gitti. Buna göz yuman yönetim artık yok. Utanmadan bir de suyumuzu kaçak kullandınız. İnsan bir önce aynaya bakar ve bu yaptıklarından utanır. Çünkü Soma’da, Demirci’de, dağ köylerinde yalın ayak dolaşan çocukların vebali ve hakkı vardır bu paralarda. Ben bu hakkı asla ve asla bu tip girişimcilere yedirmeyeceğim. Damadın birini baskete, diğer damadı futbola vermiş ve bu şehrin paralarını bunlara harcamış bir zihniyeti de kınadığımı tekrardan ifade ediyorum.”



Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında teşvik edilecek yatırımları açıkladı

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Turgutlu'dan 3, Akhisar'dan 2, Salihli, Yunusemre ve Şehzadeler'den de birer öğrenci Türkiye birinciliğini paylaştı.

Manisa'da LGS'de birinci olan 8 öğrenciden 3'ü Turgutlu'dan

Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim gören minikler düzenledikleri yıl sonu gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.

Yunusemreli miniklerden unutulmaz yıl sonu gösterisi

Sosyal medyada sahte kiralık araç ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 38 kişi 19 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sahte ilanlarla milyonluk vurgun! 19 ile uzanan ağ çökertildi

Farelerle kurduğu sıra dışı dostlukla daha önce haberlere konu olan 56 yaşındaki Şeref Yeşilbaş otobüs durağında ölü bulundu.

Farelerle dostluğuyla gündemdeydi: Otobüs durağında esrarengiz ölüm!

Tekmeli ve yumruklu kavgayı asker bastırmak için uzun mücadele etti.

Yol yapım şantiyesinde kan döküldü! Köylüler ile işçiler çatıştı

Antalya’da serada kaynak yapan 27 yayındaki Engincan Hiçdurmaz, biranda yere yığıldı.

27 yaşındaki genç serada yere yığıldı! Nişandan sonra gelen acı haber

Devrilen motosikletteki 25 yaşındaki Sude Koyuncu hayatını kaybetti, sürücü Soner Kütahya ise yaralandı.

Kahreden kaza: Genç kızın trajik sonu!

Turgutlu Belediyesinden parklarda yaz temizliği

Turgutlu Belediyesinden parklarda yaz temizliği

Annesi öldü, babası cezaevinde kızları sinir krizi geçirdi

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Otoyolundaki bakım çalışması kazaya sebep oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için konuştu.

2026 ŞAMPİYONU İÇİN İKİ FARKLI KEHANET

Erken müzik etiketiyle müzik severlere sunduğu “Gözün Aydın” isimli teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Tuğba Olgaç, yeni teklisinin çalışmasına başladı.

TUĞBA OLGAÇ YENİ ŞARKI HAZIRLIĞIM BAŞLADI

MERMERLER HOLDİNG ŞİRKETLERİNDE  şirket ortakları  Hisselerinin Usulsüz Şekilde Silinmesine Karşı Şirket ortaklarından ZAFER MURAT MERMER tarafından  Yasal Mücadele Başlattı…

MERMERLER HOLDİNG ŞİRKETLERİNDE....

Kula ilçesinde seyir halindeki hafriyat kamyonu aynı yönde seyir halinde olan traktöre arkadan çarptı.

Hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

78 Kilometre Yola Malzeme Döküldü, 615 Kilometre Yolda Tesviye Yapıldı

SARUHANLI BELEDİYESİ 3 GREYDER İLE SAHADA

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.08.2024 10:09:00 940 0

Tarih: 14.08.2024 10:09 Güncelleme: 14.08.2024 10:14
Haberi Sesli Oku
11.07.2025 16:13:00