Başkan Zeyrek: "Ergenekon Kavşağı’nı bu yıl içinde yapmak istiyoruz"
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Turgutlu programı kapsamında ilçede bir dizi incelemede bulundu. Irlamaz Deresi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Zeyrek, Ergenekon Kavşağı ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.
Turgutlu’daki trafik sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarını belirten Başkan Zeyrek, "Ergenekon Kavşağı’nın gerekliliğini bizden önceki yöneticilerimiz görmemiş. Biz, tekrardan yeni bir proje hazırladık. Bu projeyi onaylı bir şekilde Karayolları’na sunduk. Şu anda Karayolları’nın onayını bekliyoruz. Ergenekon Kavşağı’nı 2025 yılı bütçesi içerisine de aldık" dedi.
Kent genelindeki trafik sorunlarına çözüm üretecek projelere ağırlık verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Turgutlu Ergenekon Kavşağı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Zeyrek, Ergenekon Kavşağı’nda yaşanan trafik sıkışıklığı için projelerini hazırladıklarını ifade ederek, "Turgutlu’muzun, Irlamaz gibi bir önemli sorunu daha var. O da Ergenekon Kavşağı. Olmazsa olmaz olan bir yatırım. Karayolları ile protokol süresi sona ermiş. Protokol süreci içerisinde maalesef Ergenekon Kavşağı’nın gerekliliğini bizden önceki yöneticilerimiz görmemiş. Biz, tekrardan yeni bir proje hazırladık. Bu projeyi onaylı bir şekilde Karayolları’na sunduk" diye konuştu.

"Hizmet için bir yola çıktık"
Karayolları’nın onayını beklediklerini ifade eden Zeyrek, "Karayolları’ndan onay gelir gelmez biz ilk başta Ergenekon Kavşağı’nı Turgutlulu hemşehrilerimin kullanımına açmak istiyoruz. Karayolları’ndan onay gelmezse bunu da tüm şeffaflığıyla Turgutlulu vatandaşlarımla paylaşırım. Çünkü biz, hizmet için bir yola çıktık. Çetin Başkanımla, İlçe Başkanımla, Meclis Üyelerimle kol kolayız, bir bütünüz. Bu hizmet etme aşkımızı engelleyecek olan kamu kurumları olursa da bunu sizlerle paylaşırım. Bu hizmet, devlete edilmiş hizmettir. Turgutlulu vatandaşlara edilmiş bir hizmettir. Hizmet noktasında tüm kamu kurumlarının da bizimle birlikte aynı yolda yürümesini istiyorum" dedi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.02.2025 09:27:00 931 0

Tarih: 22.02.2025 09:27
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00