Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,27% 0,09
  • EURO

    34,74% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2405,03% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00

BAŞKAN ŞEHNAZ GÜVENDİK ARIK" AMACIMIZ KÜLTÜRÜMÜZÜ MANİSA'DA YAŞATMAK"

BAŞKAN ŞEHNAZ GÜVENDİK ARIK

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık aylık kadın kolları toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi.

MANİSA - Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık aylık kadın kolları toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Başkan Şehnaz Güvendik Arık "Ahlat kültürümüzü gelecek nesillere taşımak için var gücümüz ile kadın kolları olarak çalışacağız" dedi.

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ekim ayı kadın kolları toplantısını dernek binasında kadın üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Başkan Arık yaptığı açıklamada Manisa Ahlat Sosyal  Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan'a  ve derneğin kadın kolları üyelerine teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti;

(RÖP 00.02)"Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları  olarak bugün derneğimizde kadın üyelerimiz ile ekim ayında yaptığımız çalışmaları ve kasım ayında yapacağımız çalışmalarımız değerlendirdik. Amacımız Ahlat kültürünü Manisa'da yaşatmak Ahlat kültürümüzü  gelecek nesillere aktarmaktır. Derneğimizin kadın kolları  olarak çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Ahlat tarihi ile doğa güzelliği ile zengin bir ilçemiz. Türklerin ana vatanı ve ilk İslam şehri o yüzden Türkiye ve Dünya için değerli bir şehrimiz. O şehrimizin güzelliğini burada yaşatıyoruz" dedi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor