SARUHANLI - AK Parti Şehzadeler İçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal’dan İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve Yönetimi tam not aldı.

AK Parti Şehzadeler İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Manisa Öğretmenevi Konferans Salonunda coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Atilla Efendioğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas,  Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili Şehzadeler Belediye Meclis Üyeleri,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Kanhan Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Tanış ve Yönetim Kururlu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA VE DİMDİK AYAKTAYIZ”

İlçe Danışma Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekâtına atıfta bulunarak şöyle konuştu; Ülkemizin güneyinde bir terör koridoru oluşturmak isteyen terörist gruplara karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bir amir ile Barış Pınarı Harekâtı başlatılmıştı. Önceki gün itibariyle buna ara verildi. Allah’A hamdolsun yapılan görüşmelerin neticesinde, bu dünyanın gerçek liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha görmüş olduk.  Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin. Manisa il Teşkilatı başta olmak üzere Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Saın Erdoğan’nın yanındayız, dimdik ayaktayız. Bu harekâtta şehit olan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah, her daim ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanında olsun, muzaffer eylesin inşallah.”

Partililere teşekkür eden Başkan Çipiloğlu, göreve geldiği günden bugüne dek yaptıkları çalışmaları bir bir anlatarak konuşmasına son verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e vekâleten toplantıya katılan Şehzadeler Belediye Başkanvekili Atilla Efendioğlu, belediyenin yaptığı icraatlar ile ilgili katılımcılara bilgi aktarmasının ardından AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.

BAŞKAN MERSİNLİ’DEN BAŞKAN ÇİPİLOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Salonu tıklım tıklım dolduran partililere hitap eden Başkan Mersinli, “Kongreler ile ilgili çalışmalarımız başladı. Bununla ile ilgili olarak MKYK Üyemiz, Çorum Milletvekilimiz ve İl Koordinatörümüz Ahmet Sami Ceylan bey çalışmalarını yapıyor.  İlçe Danışma Meclis Toplantısına yoğun bir katılım sağlandığını görüyorum. Öncelikli olarak ilçe başkanım Sayın Mehmet Emin Çipiloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Salonda bulunan her bir partilimiz çok coşkulu. Yani yarın seçim olsa inanıyorum ki, hem milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerinde büyük bir coşkuyla kazanç elde edeceğimizi gösteriyor. Bizim hiçbir rakibimiz yok Allah’a şükür. Şimdi önümüzde kongreler var. Benim tek rakibim nasibim. Eğer nasibimizde varsa İl Başkanı olurum. Mehmet Emin başkanımın nasibinde varsa tekrar ilçe başkanı olur. Hiç hesap yapmaya erek yok.

“YÜZ YILDIR MASADA ALDIĞIMIZ İLK BAŞARI”

Konuşmasına İlçe Başkanı Mehmet Emin Çiğiloğlu ve Yönetimine teşekkür ederek başlayan AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, “Ülkemizin güneyinde terör koridoru oluşturulmak istenen yerde aziz milletimize necip milletimize güvenen Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın aklı, zekâsı, yüreği ve cesareti sayesinde bugün hem masada hem de sahada büyük bir başarı göstermiştir. Masada yüz yıldan buyana aldığımız ilk başarıdır bu. Yüz yıldır alınan bu başarının mimarı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hamdolsun bizleriz, sizlersiniz. Türkiye uyandı. Türkiye şahlanıyor. Ve Türk milleti bundan sonra asla eğilmez, bükülmez, dik durur.” diye konuştu.

“AK PARTİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal’da solonun dolu olmasından, partililerin iri ve diri duruşundan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Çipiloğlu ve Yönetimine ayrı ayrı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Barış Pınarı Harekâtına değinen Akkal şu ifadeleri kullandı; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, diplomasi anlamında dünyaya bir ders verdi. Bugün dünyada iki yüzün üstünde ülke var. Dünyanın jandarması olarak kabul edilen Amerika Birleşik Devletleri ve onun başkanınım karşısında bu kadar dirayet ve cesaretle dikilecek iki yüzün üzerindeki ülkenin liderinden bir tanesini bana söyleyebilir misiniz? Elbette söyleyemezsiniz. Sadece bir lider var o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Önce kendilerini yaklaşık iki aydır uyardık. Bu bölgede birlikte çalışalım dedik. Tabii ki karşı taraf bizi oyaladı.  Ortak bir devriyeler yapıldı. Fakat o meyanda da bir yandan da terör örgütüne 30 bin tıra yakın silah sevkiyatı yapıldı. Yani hem tazıya tut, hem tavşana kaç dediler. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız bunun farkındaydı. İşte o sırada hazırlıklarını yaptı. Amerika baktı oyalamayla zamanı geçiştiremiyor. Daha sonra tatlı sert yapmaya başladı. O da olmayınca geçtiğimiz hafta densizlik yaparak bir mektup yazma gafletine düştü. Sandı ki karşısında diğer ülkelerin liderleri gibi el pençe divan duracak veya bundan önceki yıllardaki Cumhurbaşkanları, başbakanları gibi el pençe divan duracak, tehditlerine pabuç bırakacak birileri var. İşte en büyük hatayı o gün yaptı. Ve en güzel cevabı da konuşarak değil 9 Ekimde Barış Pınarı Harekâtının startını vererek çok güzel bir cevap verdi Cumhurbaşkanımız. Bizim kahraman Türk ordusu tahmin edilenden çok daha hızlı bir şekilde, çok daha seri bir şekilde Suriye’de hedeflenen 32 kilometrelik alana yayılmaya başlayınca Trump bu sefer geri adım attı. Yapılan görüşmeler neticesinde zaten harekat alanında kazanmış olduğumuz zaferin üzerine diplomaside de büyük zafer kazandık. Bu konuda dünyanın hiçbir lideri, dünyanın hiçbir Cumhurbaşkanı Amerika karşısında bu tavrı gösteremezdi. Bizlerin boynunu yere eğdirmediği için Cumhurbaşkanımızdan Allah razı ve memnun olsun. Bir kez daha AK Partili olmaktan, Türk olmaktan gurur duydum.”

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 



Eğitim güvenliği için tüm kurumlar seferber oldu

Manisa'da bir mahalle daha modern altyapıya kavuşuyor

Salihli Jandarmadan ‘Huzur’ denetimi

Manisa'da eğitim yılı fidan dikimiyle başladı

Salihli’de ikametten çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek çıktı

Özkasap, Özbekistanlı üzüm üreticilerini bilgilendirdi

Tütün ürünlerinin zararlarını açtıkları stantta anlattılar

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi tarihi mekanda toplandı

Motosiklet iş yerine girdi, kask hayat kurtardı

Manisa’da zehir tacirlerine geçit yok: 64 kök kenevir, 335 gram esrar ele geçirildi

Akhisar'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Dört Eylül İlkokulu’nda eğitim yılı Yeşil Vatan temasıyla açıldı

Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 21.10.2019 09:23:00 3174 0

Tarih: 21.10.2019 09:23 Güncelleme: 21.10.2019 09:23
Haberi Sesli Oku
9.09.2025 20:46:00