Tarih: 02.10.2024 16:18

Başkan Kara, yönetimi ile ziyaretlere devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Kara, yönetimi ile ziyaretlere devam ediyor 

Saruhanlı Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Burhan Kara yönetim kurulu üyeleri ile ziyaretlerine devam ediyor. 

Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, Manisa Vali Yardımcı Mevlüt Özmen, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı makamında ziyaret eden Başkan Kara, hizmetlerini anlattı. Dernek olarak daima şehit yakınları, gazilerin yanlarında olduklarını belirten Kara, kendilerine kabul eden Kaymakam Acar'a, Emniyet Müdürü Aktaş'a ve Vali Yardımcı Özmen'e teşekkür etti.

-Dernekçilik; gönüllülük ister, fedakârlık ister-

Kısa süre önce kurdukları dernek faaliyetlerinde iyi bir mesafe aldıklarını ifade eden Saruhanlı Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Burhan Kara, Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, amaçları hakkında şu bilgileri verdi;

“Gönüllü, içinde bulunduğu toplulukta herhangi bir karşılık ya da çıkar beklemeksizin bir işi yapmayı kendiliğinden üstlenen kişidir. Gönüllüler, faaliyetlerini resmî veya özel herhangi bir kurum veya kuruluşa bağlı olarak gerçekleştirebilir veya bir kuruluştan bağımsız olarak bireysel çabalarla da sürdürebilirler. Dernek mensuplarımız olarak “Birlikten kuvvet doğar” Atasözünü yerine getirerek gönüllülük faaliyetimizi dernek çatısı altında bir araya getirdik ve özveriyle çalışıyoruz.” Başkan Kara, “Derneğimizin faaliyetlerini amacına uygun şekilde sürdüreceğiz. Mevla’m bizleri bu yolda mahcup etmesin.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —