Anahtar Kelimeler: Başkan Ergün Kitap Gününe Katıldı

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eski Manisasporlu futbolculardan Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe katıldı. ‘Futbolun Dili’ kitabını yazan Bülent Hasgönüllü, Başkan Cengiz Ergün’e imzaladığı kitabı hediye etti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor ve İzmirspor’un eski futbolcusu Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe katıldı. “Futbolun Dili” isimli kitabının tanıtımını ve imza gününü Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda yapan Bülent Hasgönüllü, kitabını imzalayarak Başkan Cengiz Ergün’e hediye etti. Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Nursel Ustamehmetoğlu ve Cihad Taysi, Spilaş Genel Müdürü Engin Anlı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Manisa futboluna katkı sağlamış önemli isimler, eski futbolcular, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Hasgönüllü’nün dostları, akrabaları ve sevenleri katıldı. Bülent Hasgönüllü, imza gününe katıldıkları için herkese teşekkürlerini ilettikten sonra sözü Başkan Ergün’e verdi. 

“En az onun kadar heyecanlıyız”

Başkan Ergün, konuşmasında, Manisaspor formasını yıllarca terletmiş olan ve ‘Kaptan’ olarak tanınan Bülent Hasgönüllü’nün imza gününe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ergün, “Yeşil sahalarda Manisaspor formasıyla ter dökmesinin yanında karakteriyle, duruşuyla her zaman örnek bir kişilik olan sevgili Bülent Hasgönüllü, futbol hayatını noktaladıktan sonra da duruşunu bozmayan, saygılı kişiliği, keskin kalemi ve eleştirel bakış açısıyla saygıdeğer ve örnek kişiliğini devam ettiren ender insanlardan biridir. Bugün “Futbolun Dili” adlı kitabıyla yeşil sahalardaki centilmenliğini, zekâsını ve klasını kalemine taşımış. Bizler de bu güzel günde en az onun kadar heyecanlıyız. Güçlü kalemiyle cesur yazılarıyla ve duruşuyla örnek olan bu değerli Manisa aşığı ismin futbolla ilgili görüşlerini en az sizler kadar ben de merak ediyorum. Futbol, sadece yeşil sahada 22 kişinin bir topla oynadığı oyundan ibaret değil. Evrensel bir dili olan, hiçbir şekilde din, dil ve ırk ayrımı olmayan ve milyonları arkasından sürükleyen önemli bir endüstri. Bu güzel sporun kirletilmeden sürdürülebilmesi için saha içinde ve saha dışında herkesin sorumlu olduğu bir gerçek. O açıdan değerli Kaptan Bülent Hasgönüllü kardeşimin bu güzel kitabının hem futbolun içinde olanlara, hem de kendisini futbolsever olarak tanımlayan herkese fayda sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu duygularla imza gününü gerçekleştiren Bülent kardeşimi kutluyorum” dedi. Bülent Hasgönüllü’nün ‘Futbolun Dili’ isimli kitap imza günü, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.



Yuntdağı Ortaköy’de düzenlenen turnuvaya 14 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı.

Tekvando kulüplerarası minikler turnuvası başladı

Beyaz eşya alışverişi yapan onlarca vatandaş mağdur: Mağaza kapalı, ürünler ortada yok

Düğün arifesinde büyük şok: Ürün de yok muhatap da

Yüzlerce kilo ağırlığındaki mermerin altında kalan Furkan Avcu, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

Mermer tablanın altında kalan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Sporcuları ve teknik ekibi tebrik eden Vali Işın, Avrupa Şampiyonası'nda da aynı azim ve başarıyla ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti.

Vali Musa Işın, Türkiye Şampiyonu Kütahya Ecofirm Ayak Tenisi Takımını ağırladı

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği'nin (EKODOSD) Çarşamba Söyleşileri'nde bu hafta Kuşadası'nın deniz kıyısındaki tek lagünü olma özelliği taşıyan Kocagöl'e dikkat çekildi.

Doğaseverler Kocagöl'e dikkat çekti

24 yıl hapis cezasıyla aranan ve izini kaybettirmeye çalışan firari şahıs, JASAT ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Hırsızlık suçundan aranan şahıs JASAT'tan kaçamadı

Şezlong kavgası baltalı cinayetle bitti, yakalanmamak için yangın çıkarttı

Baltalı dehşet: 1 ölü

Almanya'da düzenlenen Rhine-Ruhr 2025 Dünya Üniversite Oyunları'na Eskişehir'den katılan Eda Nur Tulum, Türkiye'yi temsilen yarışmalara katılıyor.

Eda Nur Tulum, Rhine-Ruhr 2025 Dünya Üniversite Oyunları'nda Türkiye'yi Temsil Ediyor

Suriye'de çatışmalar sürüyor, görüşmelerde ilerleme sağlanamadı.

Suriye'de Baas Rejimi Son Buldu: Yeni Yönetim ve Çatışmaların Sürekliliği

1. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte katıldığı programda Kral III. Charles ile sohbet eden Gül'ün lüks çantası, etkinliğin önüne geçti.

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Müzik kariyeri boyunca sayısız şarkıya ve sanatçıya hayat veren Sezen Aksu, bu kez sesiyle değil görünümüyle gündeme geldi.

Sezen Aksu alışılmış imajına veda etti

Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 21.09.2019 11:04:00 626 0

Tarih: 21.09.2019 11:04 Güncelleme: 21.09.2019 11:04
Haberi Sesli Oku
19.07.2025 11:59:00