SARIGÖL - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçesinde 55 milyon TL yatırım bedeli ile kazandırılacak olan ve betonarme imalatları tamamlanan atıksu arıtma tesisini ziyaret etti. İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizen Başkan Ergün, “Atıksu arıtma tesisimizi inşallah yakın zamanda tamamlayarak ilçemizi evsel nitelikli atıksu kirliliğinden kurtaracağız. Gediz Havzasının temizlenmesi noktasında da çok önemli bir adımı daha atmış olacağız” ifadelerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçesinde 55 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan atıksu arıtma tesisine bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün’e Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Meclis Üyeleri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları da eşlik etti. Tesiste, ilk olarak Başkan Ergün’e brifing verildi. Brifingde, tesisin birebir maketi üzerinden betonarme imalatlarının tamamlandığını ve mekanik ve elektrik tesisatı döşeme çalışmalarının başladığı bilgisi verildi.

“Atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe merkezimiz kalmayacak”

Bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla Manisa’da çevre sorunlarını ortadan kaldırma noktasında ciddi adımlar attıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Daha sağlıklı bir çevre için ileri biyolojik bir atıksu arıtma tesisini Sarıgöl’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 55 Milyon TL yatırım yaptığımız tesisimizde betonarme imalatlarını tamamladık. Şimdi de mekanik ve elektrik tesisatı döşeme işimize başladık. Tesisimizi, inşallah yakın zamanda tamamlayarak Sarıgöl ilçemizi evsel nitelikli atıksu kirliliğinden kurtaracağız. Gediz Havzamızın temizlenmesi noktasında da çok önemli bir adımı daha atmış olacağız. İl genelinde atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe merkezi kalmaması için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Güzel ilçemiz Sarıgöl’ümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 4.07.2022 06:18:00 751 0

Tarih: 04.07.2022 06:18 Güncelleme: 04.07.2022 06:18
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00