Başkan Cıllı, Ankara'dan Müjdelerle Döndü

Saruhanlı - Büyükbelen Yolu Genişletilecek… Saruhanlı'ya Yeni Bir Kavşak Yapılacak… Devlet Hastanesi Acil Servisi Yenilenecek… 112 Acil Sağlık İstasyonu Yapılacak…

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyinde sürdürdüğü iki günlük Ankara ziyaretinden Saruhanlı'ya müjdeli haberlerle döndü.

İlçeye dönüşünde bir açıklama yapan Başkan Cıllı, Saruhanlı için önem arz eden 4 büyük devlet yatırımının hayata geçirilmesi noktasında Ankara'da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ile İŞKUR Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiğini dile getirdi.

Bu ziyaretlerinde ilçenin talep ve ihtiyaçlarının ele alındığını ifade eden Başkan Cıllı, şu bilgileri verdi;

"Karayolları Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşmede 2024 - 2025 yatırım programında olan Saruhanlı- Büyükbelen yolunun genişletilip yeniden yapılmasına yönelik gelinen son durumu görüştük. Bunun yanı sıra İzmir-İstanbul karayolundan Saruhanlı İlçemize giriş ve çıkış sağlanması için yeni bir kavşak yapılacak. Böylece mevcut kavşaktaki trafik yoğunluğu azalacak. 

Öte yandan ilçemize yeni bir Devlet Hastanesi yapılıncaya kadar, ihtiyacı karşılayacak düzeyde Acil Servis binası inşa edilecek.  Ayrıca yine sağlık yatırımları arasında yer alan 112 Acil Sağlık İstasyonu da ilçemize kazandırılacak. Tüm bu yatırımların Saruhanlımız için hayırlı olmasını diliyorum. Müjdelerimiz bunlarla sınırlı değil, yakında yeni müjdeleri de halkımız ile paylaşacağız."

Ankara ziyaretinde 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nu ve AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Mücahit Arınç'ı da ziyaret eden Başkan Cıllı'ya burada ki ziyaretinde AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Alp Serdar Tuğsal ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Özkuşçu da eşlik etti.



Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.06.2024 15:04:00 668 0

Tarih: 14.06.2024 15:04

Haberi Sesli Oku