TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay ile bir araya gelerek Turgutlu’nun gündeminde olan çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi. Başkan Çetin Akın ayrıca Akhisar Belediyesine ait olan Doğal Yaşam Alanı’nı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çetin Akın, ziyarette Selvilitepe Mahallesi Tepe Sokak ve İstasyonaltı Mahallesinde Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokağın prestij caddesi yapılması, söz konusu sokakların altyapı çalışmalarının tamamlanıp üst yapı çalışmalarının ivedilikle başlaması konularında MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay ile görüşmelerde bulundu.

Başkan Çetin Akın Doğal Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu

Başkan Çetin Akın, Turgutlu’da hayata geçirilmesi planlanan sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi projesi için Akhisar Belediyesinin Doğal Yaşam Alanı’nda incelemelerini gerçekleştirdi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Turgutlu Belediyesinde görevli teknik personelle birlikte alanda incelemelerde bulunan Başkan Çetin Akın, Başkan Besim Dutlulu ve ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Akın’dan İYİ Parti Manisa İl Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Başkan Çetin Akın ayrıca geçtiğimiz hafta gerçekleşen İYİ Parti Manisa İl Kongresinde il başkanlığına seçilen Ali Zafer İksir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve görüşmeler hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Haftaya bir takım ziyaret ve görüşmelerle başladık. İlk olarak MASKİ Genel Müdürümüz Burak Aslay’ı Fen İşleri Müdürümüz Elif Ceren Müftüoğlu ile birlikte ziyaret ederek Selvilitepe Mahallemiz Tepe Sokak ve İstasyonaltı Mahallemizdeki prestij caddeleriyle ilgili olarak görüşmelerimizi yaptık. Ardından Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Son olarak Turgutlu’muzda yapacağımız projeler arasında yer alan sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi için Akhisar Belediyemiz tarafından faaliyet geçirilen Doğal Yaşam Parkını, Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve teknik ekibimizle birlikte inceledik. Başkanımız Besim Dutlulu ile ekibine misafirperverliği ve verdikleri bilgiler için teşekkür ederim” dedi.



ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN TELEFON FOTOĞRAFÇILIĞI EĞİTİMİ

Minik Voleybolcular Başarı Belgelerini Başkan Çetin Akın’dan Aldı

Sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Kazada ölen kuzenler gözyaşlarıyla toprağa verildi

Salihli'de Şehit Olcay Arı 30. yılında unutulmadı

Gönüllü gençler üzüm kesti, üretimi yerinde öğrendi

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

SOLOTÜRK'ten Demirci'de muhteşem gösteri

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 24.01.2023 10:23:00 644 0

Tarih: 24.01.2023 10:23 Güncelleme: 24.01.2023 10:23
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00