Başkan Çetin Akın Yağıştan Etkilenen Bölgeleri İnceledi

TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yoğun yağıştan etkilenen bölgeleri ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Turgutlu’da yoğun yağış sonucunda kapanan yollarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yağıştan etkilenen bölgelere giderek ekipler tarafından sürdürülen çalışmaları yakından takip etti. Bölge sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Akın, geçmiş olsun dileklerini ileterek vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.

Turgutlu Belediyesi ekipleri saha çalışmalarına devam ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan da kentin pek çok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol sorununu adım adım çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi Setüstü Sokak ile Selvilitepe Mahallesi Akıncılar Sokakta asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler tarafından ayrıca Sinirli Mahallesi ve Piyeleoğlu Caddesi ile birlikte Özselvili, Özcan, Okyay, Ceyhan, Eker, Zengin ve Akıncılar Sokakta parke tamirat çalışmaları tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Halil Hale Fen Lisesinin, Sarıbey Doktor Hüseyin Orhan İlkokulunun boyama çalışmaları tamamlandı. Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün boyama çalışmalarına gün boyu devam edildi. Derbent Mahallesinde yer alan çocuk oyun grubunun kauçuk döşeme çalışmaları yapıldı. Ekipler, Selvilitepe Mahallesi Dolunay Sokak, Turgutlu Lisesi ve Koza Parkı’nda yeşil alanlarda çim ekimi çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri Müdürümüz Elif Ceren Müftüoğlu ve ekiplerimizle yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerimizi gerçekleştirdik. Gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Ekiplerimiz şehrimizde oluşan olumsuzlukları gidermek için tam zamanlı olarak mesailerine devam ediyorlar. Turgutlu’muz için dört bir koldan çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 27.01.2023 15:28:00 536 0

Tarih: 27.01.2023 15:28
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00