TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, gün içerisinde kent genelinde devam eden ve tamamlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ihale süreci tamamlanan Urganlı Düğün Salonu projesinde devam eden tesviye çalışmalarını, Ergenekon Mahallesinde yer alan Mevlana Camisinde tamamlanan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın ayrıca Cuma Pazarı yerini ziyaret ederek hem alışverişini yaptı hem de Turgutlu'ya kazandırılacak olan otoparklı Cuma Pazarı projesi hakkında esnafa ve Turgutlululara bilgi verdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bir yandan da çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Özgün Sokakta parke döşeme çalışmalarına devam ediliyor. Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke taşı tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler, Kervan Yolu, Sinirli Mahallesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile birlikte İç, Kurultay, Kültür, Yeliz, Şanlı, Altınırmak, Can, Şamil, Park, Hanımeli, Aktaş Sokakta parke tamirat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, soğuk asfalt yama aracıyla Cephanelik Yolu ve Mezarlık Sokakta asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Yavuz Sultan Selim Parkı’nda çiçek dikimi, Selvilitepe Mahallesi Şehit Hakan Uykan Parkı çocuk oyun grubunda kauçuk döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimiz, kentimiz genelinde çalışmalarına eş zamanlı olarak devam ediyor. Yapılan program dahilinde Turgutlu’muzun ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Yoğun bir çabayla Turgutlu’muz için çalışan çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Turgulıu Baberler 24.06.2022 16:46:00 744 0

Tarih: 24.06.2022 16:46
Haberi Sesli Oku

Turgulıu Baberler

Turgulıu Baberler Haberleri
21.04.2025 11:56:00