Anahtar Kelimeler: Başkan Çetin Mesaisini Sahada Geçirdi

TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, gün boyunca kentin farklı noktalarında saha incelemelerini gerçekleştirdi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çetin Akın, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Güne saha çalışmalarıyla başlayan Başkan Akın, Dalbahçe Mahallesi Muhtarı Yonus Nergis ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar Yonus Nergis ile alan çalışması yapan Çetin Akın, Dalbahçe Mahallesinin öncelikli taleplerini dinledi ve yapılacak projeler hakkında incelemelerde bulundu.

Dalbahçe Mahallesinde gerçekleştirdiği incelemeler hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza kesintisiz hizmet sunmak için sahadayız, sahada olmaya da devam edeceğiz. Dalbahçe Mahallemizde muhtarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek mahallemize kazandırmak istediğimiz hizmetler hakkında görüştük. Kırsal mahallelerimizin talebini yerinde inceliyor ve çözüm için proje üretiyoruz” dedi.

Başkan Akın Aşevi ve Hayır Merkezini denetledi

Saha çalışmalarını sürdüren Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ve ilgili daire müdürleriyle birlikte belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aşevi ve Hayır Merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Akın, denetleme sırasında personelle bir araya gelerek yürütülen işlemler hakkında detaylı bilgi aldı.

Aşevi ve Hayır Merkezinde her bir detayın titizlikle düşünüldüğünü belirten Başkan Akın” Aşevi ve Hayır Merkezimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin sofralarına ortak oluyoruz. Bu nedenle burada her şeyin titizlikle, özenle hazırlanması çok önemli. Aşevi ve Hayır Merkezimizde görevli mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek vatandaşlarımıza en üst seviyede hizmet vermek için görüş alışverişinde bulunduk. İhtiyaç sahiplerimize sıcak yemek ve ekmek ulaştırmak noktasında kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu otogarında denetleme yapıldı

Başkan Çetin Akın son olarak Turgutlu Otogarı yönetimiyle bir araya gelerek otogarda incelemelerde bulundu. Vatandaştan gelen talepleri yerinde inceleyen Başkan Akın otogarın daha işlevsel hale gelmesi adına yönetim ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Mesaisinin tamamını saha çalışmaların ayıran Başkan Akın, ” Turgutlu Otogarı yönetimimizle bir araya gelerek vatandaşımızın şikayetlerini ve önerilerini konuştuk. Otogarımızın bütün alanlarını titizlikle inceledik. Eksiklikler hızlıca giderilecek ve otogardan hizmet alan hemşehrilerimiz, kentimize misafir olarak gelen vatandaşlarımız seyahatlerini huzurlu bir şekilde yapabilecekler” şeklinde konuştu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 2.12.2022 12:01:00 0

Tarih: 02.12.2022 12:01

Haberi Sesli Oku