ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Milli Parkı'nda görevli iken parktaki Mete adını verdiği geyik ile sohbet ettiği videosuyla sosyal medya platformlarında viral olan ve böylece Manisa'nın ve Spil Milli Parkı'nın tanıtımına katkı sağlayan Orhan Kalkan'a teşekkür belgesi verdi.

Spil Milli Parkı'nda aşçılık yapan Orhan Kalkan,  bir  süre önce parktaki geyiklerden Mete adını verdiği geyik ile sohbet ederken bir video çekmiş ve o video sosyal medya platformlarında viral olmuştu.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çektiği video ile Manisa'nın ve Spil Milli Parkı'nın tanıtımına katkı sağladığı için Orhan Kalkan'ı belediyede misafir ederek, teşekkür belgesi verdi. Başkan Çelik  şöyle konuştu; "Değerli hemşehrimiz Orhan Kalkan Spil Milli Parkında görevli olduğu süreç içerisinde gerek Manisa'mızın gerekse Spil Dağı'nın  güzelliklerinin tanıtımı noktasında ciddi bir gayret sarf etti ve kendisi artık Türkiye'ye mal oldu. Mete ismini verdiği geyiğin tanıtım videoları ile sosyal medyada , haber sitelerinde Şehzadelerimizi, Manisa'mızı ve endemik bitki zenginliği açısından Türkiye'deki  ender yerlerden biri olan içerisinde bungalov evlerinin , yılkı atları ve geyiklerin bulunduğu Spil Dağı Milli Parkı'nın  tanıtımına çok ciddi katkıda bulundu. Biz de bu şehrin hizmetkarı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün bir teşekkür belgesi ve mütevazi hediyelerimizi takdim ettik.  Şehrimizin, Spil Dağı'nın Milli Parkımızın tanıtımına katkıları nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyor, bundan sonra da bu şekilde başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Kendisiyle gurur duyduğumu ifade ediyor, tekrara tebrik ediyorum."

BELGESİNİ  ALIRKEN GEYİK METE'Yİ UNUTMADI

Başkan Çelik'e teşekkür eden Orhan Kalkan ise duygularını şu sözlerle dile getirdi; "Başkanımız Manisa'mıza bugüne kadar gelmiş geçmiş en başarılı  belediye başkanlarından birisidir. Kendisinin bize bu şerefi layık  görmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ödülü de hem geyik Mete hem de kendi adıma alıyorum. İnşallah uzun yıllar daha Manisa'mıza hizmet edersiniz."



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğün değil adeta sınav

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.10.2022 18:07:00 817 0

Tarih: 22.10.2022 18:07 Güncelleme: 22.10.2022 18:07
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00