ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ile birlikte, belediyenin katkılarıyla Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen Köy Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında vatandaşlara çeşitli kursların verileceği, merkeze gelen vatandaşlara köy yaşamından deneyimlerin kazandırılmasının hedeflendiği Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezi hayata geçirildi. Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen merkezi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ve Mahalle Muhtarı Sami Türk ile birlikte gezerek, incelemelerde bulundu. Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen merkezin Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezi olduğu bilgisini veren Gençay, Başkan Çelik'e merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GENÇAY BAŞKA ÇELİK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İncelemelerin ardından konuşan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay şöyle dedi; "Milli Eğitim Bakanlığımızın projesi dahilinde ilimiz ve ilçemizde Köy Yaşam Merkezileri açılması gerekiyordu. Biz de Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezini burada kurduk. Mahallemizin muhtarı ve sağolsun Şehzadeler Belediyesi bize çok büyük destek oldu. Şehzadeler Belediyesi her zaman olduğu gibi bu projemizde de yine yanımızdaydı. Basketbol sahası , merkezin peyzajı, bordür taşları, bankları, çöp konteyner ve kovaları sizlerin desteğiyle oluşturuldu. Tüm bu katkılarınız için Şehzadeler Belediyemizin Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine, tüm belediye personeline teşekkür ediyorum."

"TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında Hamzabeyli'ye Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezini kazandırdıklarını dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu; "Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerine katkıları için teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak güzel mahallemize kazandırılan bu eser için üzerimize düşen neyse bugüne kadar yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getireceğiz. Değerli Muhtarımız başta olmak üzere, mahalle sakinlerimizin , öğrencilerimizin bu güzel esere sahip çıkıp istifade ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Buradan hizmet alacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

"DURMAK YOK, YOLA DEVAM"

Hamzabeyli Mahallesi Muhtarı Sami Türk ise duygularını şu sözlerle dile getirdi; " Önce Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, muvaffak etsin. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin başlattığı çalışmada Şehzadeler Belediyemizin ve vatandaşlarımızın desteğiyle merkezimizi güzel bir hale getirdik. Durmak yok, yola devam"



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.11.2022 17:38:00 433 0

Tarih: 13.11.2022 17:38

Haberi Sesli Oku