ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ile birlikte, belediyenin katkılarıyla Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen Köy Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında vatandaşlara çeşitli kursların verileceği, merkeze gelen vatandaşlara köy yaşamından deneyimlerin kazandırılmasının hedeflendiği Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezi hayata geçirildi. Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen merkezi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ve Mahalle Muhtarı Sami Türk ile birlikte gezerek, incelemelerde bulundu. Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen merkezin Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezi olduğu bilgisini veren Gençay, Başkan Çelik'e merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GENÇAY BAŞKA ÇELİK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İncelemelerin ardından konuşan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay şöyle dedi; "Milli Eğitim Bakanlığımızın projesi dahilinde ilimiz ve ilçemizde Köy Yaşam Merkezileri açılması gerekiyordu. Biz de Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezini burada kurduk. Mahallemizin muhtarı ve sağolsun Şehzadeler Belediyesi bize çok büyük destek oldu. Şehzadeler Belediyesi her zaman olduğu gibi bu projemizde de yine yanımızdaydı. Basketbol sahası , merkezin peyzajı, bordür taşları, bankları, çöp konteyner ve kovaları sizlerin desteğiyle oluşturuldu. Tüm bu katkılarınız için Şehzadeler Belediyemizin Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine, tüm belediye personeline teşekkür ediyorum."

"TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında Hamzabeyli'ye Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezini kazandırdıklarını dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu; "Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerine katkıları için teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak güzel mahallemize kazandırılan bu eser için üzerimize düşen neyse bugüne kadar yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getireceğiz. Değerli Muhtarımız başta olmak üzere, mahalle sakinlerimizin , öğrencilerimizin bu güzel esere sahip çıkıp istifade ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Buradan hizmet alacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

"DURMAK YOK, YOLA DEVAM"

Hamzabeyli Mahallesi Muhtarı Sami Türk ise duygularını şu sözlerle dile getirdi; " Önce Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, muvaffak etsin. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin başlattığı çalışmada Şehzadeler Belediyemizin ve vatandaşlarımızın desteğiyle merkezimizi güzel bir hale getirdik. Durmak yok, yola devam"



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.11.2022 17:38:00 789 0

Tarih: 13.11.2022 17:38 Güncelleme: 13.11.2022 17:38
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00