BAŞKAN ÇELİK ADIYAMAN'DAN DEPREMZEDELERİN DUA VE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde bir aydır depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunan Şehzadeler Belediyesi'nin aşevinde incelemelerde bulundu, depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çelik "Adıyaman'daki vatandaşlarımız Şehzadeler halkının, Manisalıların desteğiyle verdiğimiz bu hizmetten son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. Teşekkürlerini iletip, bolca dua ediyorlar. Bu teşekkür ve duaları ben de Adıyaman'dan Şehzadeler halkına, tüm Manisalılara iletiyorum" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında seferberlik ilan ederek, depremzedeler için harekete geçen Şehzadeler Belediyesi, Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde kurduğu aşevi ile depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi ve depremzedeler ile bir araya geldi.

Beş bin kişiye sabah ve akşamları verilen kahvaltı ve yemek hizmetini yerinde inceleyen ve çalışmaları bölgedeki görevli personelleriyle birlikte planlayan Başkan Çelik, kazanların başına da geçerek depremzedelere sıcak yemek ikramında bulundu onlarla gönül köprüleri kurarak, yaşanan acılara ortak oldu. Yaklaşık bir aydır Şehzadeler Belediyesi'nin Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde sıcak yemek hizmetinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Çelik şöyle konuştu; "Yaraların sarılmasına katkıda bulunmak için mesai arkadaşlarımızla, aşçılarımızla birlikte çaba ve gayret sarf ediyoruz. Sabahları burada kahvaltı ya da çorba ikramımız, akşamları da sıcak yemek ikramımız oluyor. Yaklaşık beş bin kişiye bu ikramlarımızı veriyoruz. Adıyaman'da ilk sıcak yemek hizmetini veren belediyelerden biri biziz. Allaha çok şükür ki 1200 km öteden kardeşlerimizin yarasını sarabilmek , yaralarına merhem olabilmek, birlikteliğimizi ortaya koyabilmek için kalkıp geldik. Buradaki yemeklerimizden istifade eden vatandaşlarımızın çok teşekkürleri var, bolca duaları var. Tüm Şehzadeler halkına ve Manisalılara bunu iletmek istiyorum. Bir taraftan Adıyaman'dayız, bir taraftan Kahramanmaraş'tayız. Bir taraftan da Şehzadelerimize gelen depremzede vatandaşlarımıza ev sahipliği yapabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak depremin ilk saatlerinden itibaren adeta bir seferberlik ilan ettik ve bu seferberlik ruhu ile bir kişinin daha acısını azaltabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin. Allah bir daha milletimize böyle büyük acılar yaşatmasın diyor, Adıyaman'dan Şehzadelere selam ve saygılarımı sunuyorum."



Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Başkan Dutlulu: "5 bin tane gencimize, üniversite öğrencimize aylık 1000 TL olmak üzere burs başlayacak"

Başkan Balaban, CHP milletvekillerini ağırladı

Dünya, çömleğin kalbi Menemen'de buluşuyor

Otomobil takla attı: 2 kişi yaralandı

Polisi darbeden saldırgan tutuklandı

Salihlili judocu Zeynep Sağır, Türkiye üçüncüsü oldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Salihli Belediyespor’da 5 imza birden

Manisa FK, milli araya moralli girmek istiyor

MANİSA’NIN EN ZENGİN VE EN FAKİR İLÇELERİ BELLİ OLDU

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 12.03.2023 20:12:00 997 0

Tarih: 12.03.2023 20:12 Güncelleme: 12.03.2023 20:12
Haberi Sesli Oku
27.08.2025 16:00:00