BAŞKAN ÇELİK ADIYAMAN'DAN DEPREMZEDELERİN DUA VE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde bir aydır depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunan Şehzadeler Belediyesi'nin aşevinde incelemelerde bulundu, depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çelik "Adıyaman'daki vatandaşlarımız Şehzadeler halkının, Manisalıların desteğiyle verdiğimiz bu hizmetten son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. Teşekkürlerini iletip, bolca dua ediyorlar. Bu teşekkür ve duaları ben de Adıyaman'dan Şehzadeler halkına, tüm Manisalılara iletiyorum" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında seferberlik ilan ederek, depremzedeler için harekete geçen Şehzadeler Belediyesi, Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde kurduğu aşevi ile depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi ve depremzedeler ile bir araya geldi.

Beş bin kişiye sabah ve akşamları verilen kahvaltı ve yemek hizmetini yerinde inceleyen ve çalışmaları bölgedeki görevli personelleriyle birlikte planlayan Başkan Çelik, kazanların başına da geçerek depremzedelere sıcak yemek ikramında bulundu onlarla gönül köprüleri kurarak, yaşanan acılara ortak oldu. Yaklaşık bir aydır Şehzadeler Belediyesi'nin Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde sıcak yemek hizmetinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Çelik şöyle konuştu; "Yaraların sarılmasına katkıda bulunmak için mesai arkadaşlarımızla, aşçılarımızla birlikte çaba ve gayret sarf ediyoruz. Sabahları burada kahvaltı ya da çorba ikramımız, akşamları da sıcak yemek ikramımız oluyor. Yaklaşık beş bin kişiye bu ikramlarımızı veriyoruz. Adıyaman'da ilk sıcak yemek hizmetini veren belediyelerden biri biziz. Allaha çok şükür ki 1200 km öteden kardeşlerimizin yarasını sarabilmek , yaralarına merhem olabilmek, birlikteliğimizi ortaya koyabilmek için kalkıp geldik. Buradaki yemeklerimizden istifade eden vatandaşlarımızın çok teşekkürleri var, bolca duaları var. Tüm Şehzadeler halkına ve Manisalılara bunu iletmek istiyorum. Bir taraftan Adıyaman'dayız, bir taraftan Kahramanmaraş'tayız. Bir taraftan da Şehzadelerimize gelen depremzede vatandaşlarımıza ev sahipliği yapabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak depremin ilk saatlerinden itibaren adeta bir seferberlik ilan ettik ve bu seferberlik ruhu ile bir kişinin daha acısını azaltabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin. Allah bir daha milletimize böyle büyük acılar yaşatmasın diyor, Adıyaman'dan Şehzadelere selam ve saygılarımı sunuyorum."



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 12.03.2023 20:12:00 1127 0
Tarih: 12.03.2023 20:12 Güncelleme: 12.03.2023 20:12
Haberi Sesli Oku