Tarih: 19.10.2023 09:36

Başkan Bilgin'den Yolcuları Sevindiren Hizmet

Facebook Twitter Linked-in

Dilek, Tirkeş ve Azimli'ye Kapalı Servis Bekleme Durakları Yapıldı

 

Saruhanlı'da servis araçlarını bekleyen işçi, emekçi, öğrenci ve vatandaşların kötü hava koşullarından etkilenmemeleri için Saruhanlı Belediyesi tarafından Dilek, Tirkeş ve Azimli mahallelerine kapalı servis bekleme durakları inşa edildi. 

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu mahallelerde her gün onlarca kişinin toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamak için duraklarda servis beklediğini kaydetti.

 

Vatandaşların kötü hava şartlarından etkilenmelerini önlemek için kapalı durakları kurduklarını dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

 

"Göreve geldiğimiz gün söylediğimiz gibi; insan odaklı sosyal belediyeciliği tüm Hemşerilerimize yaşatma sözü verdik. Bu da onlardan biri. Saruhanlımızda servis araçlarıyla iş yerlerine giden, fabrikalarına giden vatandaşlarımızın soğuk havalarda üşümemesi için 3 noktada daha kapalı durakları hayata geçirdik. Duraklarımız herkesin hizmetine açıktır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." 

 

Saruhanlı Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda ilçenin 3 farklı bölgesine kapalı ve klimalı servis bekleme durakları inşa etmiş ve vatandaşlardan olumlu tepkiler almıştı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —