Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Başkan Bilgin'den Teşekkür Belgesi

Başkan Bilgin

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Zeytindostu Derneği tarafından düzenlenen 12. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasında, "Altın Seyit" markasıyla birincilik elde eden Seyitoba Muhtarı Ali Çetinkaya ve ortağı Atilla Çevikoğlu'na teşekkür belge

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Zeytindostu Derneği tarafından düzenlenen 12. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasında, "Altın Seyit" markasıyla birincilik elde eden Seyitoba Muhtarı Ali Çetinkaya ve ortağı Atilla Çevikoğlu'na teşekkür belgesi verdi.

Başkan Bilgin, CHP İlçe Başkanı Aysun Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve Meclis Üyesi Cavit Yaralı ile birlikte Seyitoba mahallesini ziyaret etti.

Seyitoba'da, Mahalle Muhtarı Ali Çetinkaya ve Atilla Çevikoğlu'nun birlikte işlettiği Zeytinyağı üretim tesisini ziyaret eden Başkan Bilgin, bir süre önce Zeytindostu Derneği tarafından düzenlenen 12. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasında, "Altın Seyit" markasıyla birincilik elde eden iki girişimciye teşekkür belgesi verdi.

Çetinkaya ve Çevikoğlu'nun önemli bir başarı elde ettiklerini, aynı zamanda Saruhanlı'nın adını ulusal düzeyde duyurduklarını ifade eden Bilgin, bu bakımdan kendilerine teşekkür etmek istediğini kaydetti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor