SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Çanakkale Zaferinin 105. yılı etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa’da, 2 yıl önce terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen roket saldırısında yaralanan Gazi Jandarma Er Mustafa Akkaynak’a kol saati ve Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan Bilgin, "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 105. yılı etkinlikleri kapsamında ilçeye bağlı Alibeyli mahallesinde ikamet eden Gazi Jandarma Er Mustafa Akkaynak'ı makamında misafir etti.

Akkaynak, ziyarette yaptığı açıklamada, vatani görevini yaptığı Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesine bağlı Yukarıgöklü köyündeki Jandarma karakoluna 15 Mayıs 2018 tarihinde terör örgütü PKK üyelerince roket saldırısı düzenlendiğini anımsattı.

Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerine ve bacaklarına isabet eden şarapnel parçalarından dolayı yaralandığını ifade eden Akkaynak, bir süre hastanede tedavi gördüğünü, tedavi sürecinde Başkan Bilgin'in kendisiyle yakından ilgilendiğini ifade ederek Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

Bilgin ise gaziye kol saati ve Türk Bayrağı hediye ederek şunları söyledi; “Ülkemizin ve milletimizin bugün bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin eseridir.  Gazilerimiz vatanseverlikte ve kahramanlıkta hiç tartışmasız yaşayan en büyük örneklerdir. Gazilerimiz cephelerimizin geçilmez surları olmuş, bin yıldır bu toprakların bölünmez bütünlüğünde büyük pay sahipleridir. Türk milletinin övünç kaynağı olan gazilerimiz aynı zamanda tarihimizin de aynası olmuştur. Belediye olarak, gazilerimize layık oldukları kıymeti veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle en hassas şekilde ilgileniyoruz. Bundan sonra da bütün imkânlarımızla onların yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 21.03.2020 15:59:00 1326 0
Tarih: 21.03.2020 15:59 Güncelleme: 21.03.2020 15:59
Haberi Sesli Oku