Anahtar Kelimeler: Başkan Bilgin' Kişilik İftar

MANİSA/SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçedeki Hükümet caddesinde düzenlenen geleneksel iftar programında 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

İftar programına İlçe Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Emniyet Müdürü Erdal Peker, İlçe Jandarma Komutanı Aykut Kurban, Şehit aileleri, Gaziler, Siyasi parti il ve ilçe başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, diğer protokol üyeleri, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Fasıl ilahi dinletisi ile başlayan programda, akşam ezanının okunmasıyla dua edilip oruç açıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada Ramazan'ın sevgi, samimiyet ve paylaşım ayı olduğunu ifade ederek şunları kaydetti;

"Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.

Ben ve ekibim ilçemizin her alanda büyüyüp gelişmesi çalışıyoruz. Taş üstüne taş koymak ve halkımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.  Seçimlerin üzerinden 3 yıl geçti. Bu süre zarfında ilçemizde önceki dönemden kalan işlerin devamını sağladık, diğer yandan yeni projelerimizi de hayata geçirdik. 3 yılda Saruhanlımıza çağ atlattık.

Bu duygularla sözlerime son verirken, bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ve Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.04.2022 11:08:00 1025 0
Tarih: 23.04.2022 11:08 Güncelleme: 23.04.2022 11:08
Haberi Sesli Oku