Anahtar Kelimeler: Başkan Bilgin Muhtarlara Seslendi

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, mahalle muhtarlarına, "31 Mart'ta siyaset bitti. Şimdi zaman Saruhanlı'ya hizmet etme zamanıdır. Gelin hep birlikte el ele verelim. Saruhanlımıza hep birlikte hizmet edelim" dedi.

Başkan Bilgin, görüş alış verişinde bulunmak amacıyla Üzüm Otel'de düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de katıldı.

Belediye Başkanı Bilgin, burada yaptığı konuşmada, ilçe halkının yaşam standartlarını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmek için çaba sarf ettiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Bu hizmetlerin halka ulaşmasında muhtarlarımız köprü görevi görerek hem bize hem de vatandaşlara yardımcı olmaktadır. Bu nedenle "Gönül adamı" olarak nitelendirdiğimiz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Siyaset 31 Mart'ta bitti. Vatandaşlarımızın tercihi sizden ve bizden yana oldu. Şimdi vakit hizmet zamanıdır.  Bu nedenle sizlerin bize ileteceği görüşleriniz ile hizmet anlamında yol haritamızı belirleyeceğiz. Bizler sizlerle 5 yıl birlikte çalışacağız.  Hizmet noktasında ben sizleri, bizleri sevmeye değil, mahallenize yapılacak hizmetlere ortak olmaya davet ediyorum. Şimdi zaman Saruhanlı'ya hizmet etme zamanıdır. Gelin hep birlikte el ele verelim. Saruhanlımıza hep birlikte hizmet edelim."

Yeni Yılın Projeleri

Toplantıda, önümüzdeki yıl hayata geçirmeyi planladıkları projelerden de bahseden Bilgin, şu bilgileri verdi;

"Kreş ve Huzurevi ile ilgili çalışmalarımız var. Engelli vatandaşlarımız için "Engelsiz Yaşam Merkezi" projemiz üzerinde çalışıyoruz. Üzerinde önemle durduğumuz projemiz ise Yüksekokul binamız. Kaba inşaatı tamamlanmış ama geride bekleyen ve maliyeti 5 milyon lirayı bulan işimiz var. Bu konuda gayretle çalışıyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Yılmaz'dan ve bazı işletmelerden malzeme temini için destek sözü aldık. Kalan kısmını da bizler tamamlayıp bin 500 öğrenci kapasiteli Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksekokulu binamızı bir iki yıl içinde eğitime açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra burada eğitim görecek çocuklarımızın barınma sorununu da çözeceğiz. Bu konuda öğrenci yurdu yapmak durumundayız. Ayrıca ilçemizde taş ocağı açıyoruz. Malzeme temini sıkıntımız ortadan kalkacak. Böylelikle önümüzdeki 4 buçuk yıllık süreçte arazi yollarının tamamına malzeme dökerek ıslah edeceğiz. Ana arterlere ise asfalt atacağız. Öte yandan yılbaşından itibaren evde bakım hizmetlerini hayata geçireceğiz. Rutin Belediyecilik hizmetleriniz devam ediyor. Halkımızın, yılbaşından itibaren Belediye hizmetlerimizdeki değişim farkına varacak."

Muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan Bilgin, toplantının sonunda muhtarlara, fotoğraf albümü, duvar saati, yeni yıl takvimi ve Belediye gazetesinden oluşan hediyeler verdi.

 



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 9.12.2019 17:06:00 799 0

Tarih: 09.12.2019 17:06

Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri