Tarih: 24.04.2023 12:45

Başkan Bilgin Koltuğunu Öğrencilere Devretti

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Bilgin Koltuğunu Öğrencilere Devretti

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, makam koltuğunu öğrencilere devretti.

Başkan Bilgin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yılı kutlamaları kapsamında Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlkokulu Müdürü Bülent Tekin, Sınıf Öğretmeni Ahmet Baytek ile 4/A sınıfı öğrencileri Eymen Özer ve Fatma Su Özdemir'i makamında kabul etti.

Bilgin, ziyarette koltuğunu öğrencilere devretti. Başkan Bilgin'in makam koltuğuna geçen öğrenciler temsili olarak Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacağını belirtti.

Bilgin, şunları söyledi, “Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Başkan Bilgin, ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye etti. Öğrenciler ise Başkan Bilgin'e çiçek verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —