Anahtar Kelimeler: Başkan Bilgin İdlip Şehitlerimizi

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Suriye'nin İdlib kentinde TSK konvoyunu hedef alan alçakça saldırı sonucu şehit olan askerlerimizi rahmetle andı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Suriye'nin İdlib kentinde Esat güçlerinin hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizi rahmetle andı. Başkan Bilgin yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “İdlib'te 33 askerimizi şehit eden alçakça bir saldırıyla yüreğimiz yandı. Regaip Kandili gecesi, 33 evladımızın acısı yüreklerimize kor düşürdü.

Suriye'nin İdlip kentinde Rejim güçleri tarafından Mehmetçiklerimize yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim. Aynı saldırıda yaralanan ve tedavileri devam eden askerlerimize ise Rabbimden acil şifalar temenni ederim.

Bu hain saldırının arkasında kim olursa olsun, misliyle karşılık verilmesi ve şehitlerimizin kanlarının yerde bırakılmaması en büyük dileğimizdir. Bizler bu doğrultuda her zaman olduğu gibi bugünde devletimizin, milletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Bu vesile ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerini Türk Bayrakları ile donatmalarını istirham eder, yurttaşlarımıza sabır ve başsağlığı dilerim.”

 



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.03.2020 08:14:00 531 0

Tarih: 04.03.2020 08:14
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00